Barion Pixel

Fyne Audio F502 SP feher audiome
Fyne Audio F502 SP álló hangfal DEMO bemutatótermi modell, garanciával
2024.01.31.
GoldenEar BRX allvanyos hangfal audiome
GoldenEar BRX állványos hangfal
2024.02.12.

EverSolo AMP-F2 végerősítő

349 900 Ft

Az EverSolo folyamatosan törekszik a jobb hangminőségre, amelynek eredménye egy vadonatúj D-osztályú, saját fejlesztésű teljesítmény- és erősítőmodulokkal ellátott végerősítő. Az AMP-F2 egy egyedülálló kétcsatornás végfok, amely a hátlapon található kapcsolók segítségével hidalható is: egy vagy kétcsatornás működésre állítható. Ellátható vele egy audiofil kétcsatornás rendszer, vagy nagy teljesítményigény esetén a két csatornát hidalva két db AMP-F2-t monoblokként is használható.

Az EverSolo AMP-F2 erősítő tökéletesen megtervezett és optimalizált a márka további termékeihez. Ideális társa az EverSolo DMP-A6, DMP-A6 Master Edition, DMP-A8 streamernek, valamint az EverSolo DAC-Z8 és DAC Z6 DAC-oknak. Nagy teljesítmény és nagyszerű érték: EverSolo AMP-F2.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Az EverSolo AMP-F2 végerősítő az Everesolo és a Starke Sound csapata együttműködésének, közös fejlesztésének eredménye. Az AMP-F2 egy D osztályú erősítő, amely a Starke Sound NS 600-as moduljára épül. Nagy energiatartalék, kimagasló dinamika és rendkívül pontos hangzás jellemzi. Az új SAPS kapcsolóüzemű tápegység tiszta elektromos jelet biztosít a hangáramkör számára nagyon alacsony zaj és torzítási szintet biztosítva. Az AMP-F2 hidalható: sztereóban és monó üzemódban is használható.

Dinamikus teljesítmény

A Starke Sound és az Eversolo csapatának együttműködésében kifejlesztett EverSolo AMP-F2 végerősítő az innovatív NS600-as modulra épül. Magas, akár 600 kHz-es mintavételi frekvenciával büszkélkedhet. Ezzel párhuzamosan jelentősen csökkenti a zajt, az újonnan, kifejezetten audio célra tervezett SAPS kapcsolóüzemű tápegység révén pedig javítja a dinamikus teljesítményt. Az AMP-F2 egy hatékony D osztályú erősítő, amelyet a hangminőség maximalizálása érdekében optimalizált áramkörökkel párosítottak. Az AMP-F2 hidalható, így szükség esetén rugalmasan konfigurálható kétcsatornás vagy egycsatornás módokhoz is.

Tökéletesen megtervezett ökoszisztéma

Az EverSolo AMP-F2 erősítő tökéletesen megtervezett és optimalizált a márka további termékeihez. Ideális társa az EverSolo DMP-A6, DMP-A6 Master Edition, DMP-A8 streamernek, valamint az EverSolo DAC-Z8 és DAC Z6 DAC-oknak.

Magas teljesítmény – bridge mód támogatás

Az AMP F2-t a Starke Sound NS600-as moduljával szerelték, minden csatorna állandó 250W RMS (4Ohm @ 1%THD+N) teljesítményre képes. Hidalva akár 450W RMS (2Ohm) teljesítményt ad le, még mindig 1% alatti THD+N értékkel. Ez a rendkívül alacsony impedanciájú terhelés kezelési képesség még a nagyméretű és kihívást jelentő hangsugárzó-összeállítások esetén is bőséges energiát biztosít, különösen a nagy dinamikájú, alacsony frekvenciájú kimeneti jelek esetén.

Precíz hangzás – tökéletes élmény

Az NS600 modul a PurePathTM Ultra HD technológiát és fejlett integrált visszacsatolásos kapcsolást alkalmaz, nagy sebességű MOSFET meghajtó hibajavító funkciókkal. Ez a technológia rendkívül alacsony rendkívül alacsony torzítást eredményez a teljes hangfrekvencia tartományban és tökéletes, csúcskategóriás hangminőséget biztosít.

Erőteljes tápegység

A 600W-os, nagy hatásfokú, alacsony ingadozású és alacsony EMI értékű kapcsolóüzemű tápegység egyenletes és erőteljes kimenetet biztosít, rendkívül alacsony zajszint mellett, növelve a rendszer általános dinamikus teljesítményét.

Környezetbarát – alacsony energiafogyasztás

Az AMP-F2 készenléti (0,5W) és üresjárati (14W) energia fogyasztása rendkívül alacsony, megfelel az Európai Unió ErP szabványainak.

Egyérintéses aktiválás – zökkenőmentes vezérlés

Az AMP-F2-t szabványos 12V-os TRRIGGER IN és TRIGGER OUT funkciókkal is felszerelték, így szinkronizálható más olyan eszközökkel, amelyek a be és kikapcsoláshoz támogatják ezt az interfészt. A mellékelt USB-TRIGGER adapterkábel segítségével a DMP-A6 streamer USB-A interfésze pl. az AMP-F2 TRIGGER-IN bemenetéhez csatlakoztatható.

EverSolo AMP-F2 végerősítő, műszaki adatok

Erősítő típusa: D osztály

Kimeneti teljesítmény:           2x250W RMS @ 4Ω (1% THD)

2x145W @ 8Ω (1% THD)

Kimeneti teljesítmény:         280W RMS @ 4Ω (1% THD) hidalva

450 W EFFEKTÍV TELJESÍTMÉNY @ 2Ω (1% THD)

Bemenetek:                            aszimmetrikus RCA, szimmetrikus XLR

Kimenetek:                             berillium réz

Erősítés:                                  21,5dB

Frekvencia átvitel:                10Hz – 20kHz (-1dB)

Max. kimeneti áram             16,5A/csatorna, 33A/csatorna (hidalva)

Teljes harmonikus torzítás: 0,003% @ 10W, 1kHz

Jel/zaj arány:                          > 110dBA @ 4Ω, 260W

Bemeneti impedancia:           RCA : 11kΩ, XLR : 22kΩ

Bemeneti érzékenység:          2,7V

Kimeneti impedancia:            0,136Ω (5Hz-100kHz)

Minimális terhelő impedancia: 0,8Ω

Csillapítási tényező:               100

Szimmetrikus kapcsolás:      igen

Trigger 5-12V bemenet és kimenet

ÁLTALÁNOS ADATOK

Tápfeszültség:                       115VAC – 230VAC (kapcsolható)

Hőleadás:                               65BTU / óra

Fogyasztás                             készenléti állapotban: ≤ 0,5W, üresjárat: ≤ 14W

Maximális fogyasztás:         900W

Méretek:                                270 x 228 x 80mm

Ház anyaga:                          Alumínium

Tömeg:                                   3,65 kg

Szín:                                        Fekete

 

Érdekelhetnek még…

  • Zidoo Eversolo DAC Z8 D/A konverter

    349 900 Ft
  • Zidoo Eversolo DMP-A6 hálózati lejátszó

    389 900 Ft
  • Zidoo Eversolo DAC Z6 D/A konverter

    249 990 Ft