Barion Pixel

Schnerzinger TS sztereó Kábel Protector
2022.03.18.
Creaktiv Trend 2 HiFi állvány
Creaktiv Trend 2 HiFi állvány
2022.03.23.

Creaktiv Trend 1 HiFi állvány

188 000 Ft289 000 Ft

Belépő szintű szimpla széles hifi állvány melamin polcokkal, 4 kamrás antirezonáns töltetlen lábakkal. Terhelhetőség: 60kg/polc.

Leírás

Az Creaktiv Trend 1 állvány elsősorban a belépő kategóriájú hifi és házimozi rendszerek számára készült. Németországban fejlesztették és kizárólag német alapanyagokból gyártják. A Creaktiv HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

Mit old meg egy hifi állvány?

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is.

A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A Creaktiv minden állvány- és szekrényrendszerét úgy tervezték, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is.

A Creaktiv Trend 1 állvány szimpla széles melamin polcokkal és négykamrás alumínium állványlábakkal érkezik amelyek alapesetben nincsenek homokkal töltve. A töltött lábak felárért rendelhetőek, ez a megoldás még inkább segít megóvni az elektronikus alkatrészeket a káros rezonanciáktól.  A Trend sorozat Hifi állványai makulátlan megjelenésük és bőséges színválasztékuk miatt bútordarabként is megállják a helyüket. Adja meg a lehetőséget a rendszerének, hogy úgy szóljon, amire valóban képes

 

 • Színválaszték: natúr, cseresznye, fehér, fekete, szürke, wenge. Egyedi színek 25% felárért rendelhetőek.
 • Szimpla széles állvány, Melamin bevonatú lapokkal
 • Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltetlen, rezgéscsillapított lábakkal
 • antirezonáns töltött lábak 15% felárért rendelhetőek.
 • A lábak ezüst vagy fekete színűek
 • Egyedi lábméret 60 – 400mm között felárért rendelhető
 • Terhelhetőség: 60kg/polc.
 • Polcok közötti távolság alapesetben: 60 – 250 – 170 – 170mm
 • Tartozék: Talp készlet
 • Elcsatoló tüske szett felárért rendelhető
 • További extra polc rendelhető

 

Megrendeléskor egyedi kérések megadására is van lehetőség. Ezeket a megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni, ennek alapján készítjük el a kalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

TREND

Típus

HiFi állványok

Szint

1-2, 1-3, 1-4

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr, Szürke, Wenge

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

600x480x28mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

170mm, 250mm, 60mm

Hasznos polc méret

515x480mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Cső csillapítás

Nem

Érdekelhetnek még…