Barion Pixel

Creaktiv Multiplex-L abszorber lap
Creaktiv Multiplex-L abszorber lap
2022.03.24.
Creaktiv Sound Control-M abszorber lap
Creaktiv Sound Control-L abszorber lap
2022.03.24.

Creaktiv Sound Control-M abszorber lap

109 000 Ft

Rezgéselnyelő Sound Control alátétlap csúszásgátlóval fekete, szürke vagy fehér színben M-es méretben. Közvetlenül a bútorfelületekre, szekrényekre helyezhető, terhelhetősége max. 20kg

Cikkszám: Multiplex-M-1 Kategóriák: , Címkék:
Leírás

Creaktiv Sound Control-M abszorber lap Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott kiegészítő rezgéscsillapító elem. A gyártó több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviseli. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden kiegészítő rezgéscsillapító elemet úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is.

A CREAKTIV azokról sem feledkezett el, akik egy már meglévő hifi állványban, hi-fi vagy TV bútoron, szekrényben, fali szekrényben, vagy akár közvetlenül a padlón elhelyezett audio berendezéseik hangminőségét szeretnék optimalizálni, számukra a Sound Control Absorber vagy Multiplex alátét bázisok nyújthatnak megoldást, az utóbbi akár végfokállványként is használható.

A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. A még jobb hangzás érdekében a CREAKTIV olyan kiegészítő rezgéscsillapító elemeket is kínál, amelyek tovább növelik állványrendszereik rugalmas használhatóságát, mivel segítségükkel akár meglévő bútorok is alkalmasabbá tehetők a zenehallgatásra minden hifi-rajongó számára. Ilyen kiegészítő a Creaktiv Sound Control-M abszorber lap amely közvetlenül a bútorfelületekre, szekrényekre helyezhető és terhelhetősége max. 20kg.

 

  • Színválaszték: szürke, fehér, fekete
  • Mérete: 440 x 400 x 20 mm
  • Réteges felépítésű
  • MDF és rétegelt lemez kompozit alátétlap M-es méretben.
  • Közvetlenül a bútorfelületekre, szekrényekre helyezhető
  • terhelhetősége max. 20kg

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

Rezgéscsillaptás

Polc szín

Fehér, Fekete, Szürke

Polc méret

440x400x20mm (szélesség x mélység x polcvastagság)