Barion Pixel

Creaktiv Little Reference HiFi állvány
Creaktiv Little Reference extra polc
2022.04.16.
Creaktiv Big Reference extra polc
2022.04.16.

Creaktiv Midi Reference extra polc

589 000 Ft

Kompakt felsőkategóriás szimpla széles hifi állványhoz készült homok/acélgolyó keverékkel töltött valódi fa/üvegbetétes extra polc, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával


Cikkszám: MidiRef_EXTRA_NAT. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A Creaktiv Midi Reference extra polc Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A  Midi Reference állvány az egyik felsőkategóriás a gyártó állványai közt.

A  Creaktiv Midi Reference extra polc kifejezetten , nagy felbontású audió berendezésekhez lett optimalizálva. A homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex valódi fa/üvegbetétes polcok , a kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábak és a ci2p® technológia együttesen biztosítják teljes frekvenciatartományban rezonanciák elnyelődését.

 

  • Színválaszték: a natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
  • 1db. Multiplex Absorber és valódi fa/üvegbetétes lapból készült polc
  • 4db. Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított láb
  • A lábak ezüst vagy fekete színűek
  • Láb hossz: 170mm
  • Egyedi lábméret 60 – 400mm között felárért rendelhető
  • Terhelhetőség 60kg/polc.

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

TREND

Típus

HiFi állvány kiegészítők

Szint

1-1

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

620x500x45mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

170mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Cső csillapítás

Igen

Érdekelhetnek még…