Barion Pixel

Schnerzinger TS 3000
Schnerzinger Reference TS 3000 Phono RCA Analóg összekötő kábel
2022.02.20.
Schnerzinger Essential XLR Analóg összekötő kábel
2022.02.20.

Creaktiv Little Reference végfokállvány

499 000 Ft

Középkategóriás egy polcos hifi állvány homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex polcokkal, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával

Cikkszám: LittleRef_Base_NAT Kategória: Címkék:
Leírás

A Creaktiv Little Reference végfokállvány Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

Mit old meg egy hifi állvány?

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A Little Reference végerősítő állvány jó hangzási tulajdonságait annak a szerkezeti módszernek köszönheti, amelyet az abszorberpaneleknél is alkalmaznak. A  Little Reference végfokállvány képviseli a középkategóriát a gyártó állványai közt.

Creaktiv Little Reference végfokállvány a Little Reference sorozat minőségét kínálja egy polcos kivitelben, kifejezetten végfokok, monoblokkok vagy más nagy tömegű, önálló audio eszközök, például tápszűrők részére. A homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex polc, a kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábak és a ci2p® technológia együttesen biztosítják, a Little Reference állványra helyezett audio berendezések optimális működését.

  • Színválaszték: a natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
  • Multiplex Absorber lap
  • Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított lábakkal
  • A lábak ezüst vagy fekete színűek
  • Egyedi lábméret felárért rendelhető
  • Terhelhetőség 60kg/polc.
  • Tartozék: Tüske és alátét szett

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Típus

HiFi állványok

Széria

REFERENCE

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

620x500x36mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

60mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Technológia

ci2p®

Cső csillapítás

Igen