Barion Pixel

Creaktiv Trend 1 HG extra polc
2022.04.12.
Creaktiv Midi Reference HIFI állvány
Creaktiv Midi Reference extra polc
2022.04.16.

Creaktiv Little Reference extra polc

499 000 Ft

Középkategóriás szimpla széles hifi állványokhoz homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex extra polc, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával

Cikkszám: LittleRef_EXTRA_NAT. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A Creaktiv Little Reference extra polc Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket. A  Little Reference állvány képviseli a középkategóriát a gyártó állványai közt.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. Az állvány jó hangzási tulajdonságait annak a szerkezeti módszernek köszönheti, amelyet az abszorberpaneleknél is alkalmaznak.

A  Creaktiv Little Reference extra polc az első olyan rack kiegészítő polc a sorban, ahol a rezonanciákat már a teljes frekvenciatartományban homok és acélgolyók terelik el a Multiplex paneleken belül speciálisan kialakított területeken. A négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia itt már alaptartozék.

 

  • Színválaszték: a natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
  • 1db. Multiplex Absorber lapból készült polc
  • 4db. Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított láb
  • A lábak ezüst vagy fekete színűek
  • Láb hossz: 170mm
  • Egyedi lábméret 60 – 400mm között felárért rendelhető
  • Terhelhetőség 60kg/polc.

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

HiFi állvány kiegészítők

Szint

1-1

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

620x500x36mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

170mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Cső csillapítás

Igen

Érdekelhetnek még…