Barion Pixel

Creaktiv elcsatoló tüske szett
2022.05.10.
Pro-Ject Phono Box DS2 phono előerősítő
2022.05.15.

Creaktiv fix méretű HiFi állvány láb

6 300 Ft12 500 Ft

Kiváló minőségű mentes betéttel ellátott nagy teherbírású 4-kamrás alumínium láb

Leírás

A Creaktiv fix méretű HiFi állvány láb kiváló minőségű mentes betéttel ellátott nagy teherbírású 4-kamrás alumínium láb. Kérhető antirezonáns töltő anyaggal vagy anélkül.

A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.

Mit old meg egy hifi állvány?

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. 

Miben mások, miben jobbak a CREAKTIV állványok?

A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A CREAKTIV több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az audió célú állványgyártás terén, minden általuk készített állvány az adott ár kategória figyelembevételével az optimális rezgéscsillapítási megoldást kínálja.

 

  • Creaktiv fix méretű HiFi állvány láb ( 1db )
  • Ø= 35mm-es
  • 4-kamrás
  • metrikus menet
  • antirezonáns töltött vagy töltetlen
  • elcsatolás
  • Láb hossz: 60mm, 170mm, 210mm, 250mm
  • Terhelhetőség 60kg/láb

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

AUDIO, TREND

Típus

HiFi állvány kiegészítők

Mennyiség

1 db

Hosszúság

170mm, 210mm, 250mm, 60mm

Terhelhetőség

60kg darabonként

Technológia

ci2p®

Szín

Ezüst, Fekete