Barion Pixel

Creaktiv állvány talp szett
2022.05.10.
Creaktiv fix méretű HiFi állvány láb
Creaktiv fix méretű HiFi állvány láb
2022.05.10.

Creaktiv elcsatoló tüske szett

49 000 Ft66 000 Ft

4 vagy 6 db-os elcsatoló tüske szett padlóvédő alátéttel

Leírás

A Creaktiv elcsatoló tüske szett szett 4 vagy 6db kiváló minőségű mentes szárral ellátott nagy teherbírású tüske és padlóvédő alátétből áll. Kiválóan elcsatolja a környezettől az állványt és így növeli annak hatékony működését.

A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.

Mit old meg egy hifi állvány?

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. 

Miben mások, miben jobbak a CREAKTIV állványok?

A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A CREAKTIV több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az audió célú állványgyártás terén, minden általuk készített állvány az adott ár kategória figyelembevételével az optimális rezgéscsillapítási megoldást kínálja.

 

  • Creaktiv elcsatoló tüske szett ( 4db vagy 6db tüske  )
  • padlóvédő alátét  ( 4db vagy 6db )
  • metrikus menet
  • szintezés
  • elcsatolás
  • elcsatoló tüske fekete vagy ezüst színű
  • Terhelhetőség 60kg/tüske

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

AUDIO, TREND

Típus

HiFi állvány kiegészítők

Mennyiség

1 szett ( 4 db ), 1 szett ( 6 db )

Terhelhetőség

60kg darabonként

Szín

Ezüst, Fekete