Barion Pixel

Creaktiv Big Reference végfokállvány
Creaktiv Midi Reference végfokállvány
2022.03.23.
Creaktiv Little Reference HiFi állvány
Creaktiv Little Reference HiFi állvány
2022.03.23.

Creaktiv Big Reference végfokállvány

699 000 Ft

Felsőkategóriás egy polcos hifi állvány homok/acélgolyó keverékkel töltött valódi fa/üvegbetétes polcokkal, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával


Cikkszám: BigRef_Base_NAT Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A Creaktiv Big Reference végfokállvány Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A Big Reference végerősítő az innovatív kialakításnak köszönhetően a homok és acélgolyók használata révén a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezetődnek, a négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia alaptartozék. A  Big Reference végfokállvány csúcsot képviseli a gyártó állványai közt.

Creaktiv Big Reference végfokállvány a Reference sorozat minőségét kínálja egy polcos kivitelben, kifejezetten végfokok, monoblokkok vagy más nagy tömegű, önálló audio eszközök, például tápszűrők részére. A homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex valódi fa/üvegbetétes polcok , a kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábak és a ci2p® technológia együttesen biztosítják, az állványra helyezett audio berendezések optimális működését és kompromisszum mentes rezgéscsillapítását.

 

  • Színválaszték: natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
  • Üvegbetét színek: fekete, fehér, ezüst
  • Multiplex Absorber lap
  • valódi fa/üvegbetétes polcok
  • Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított lábakkal
  • ci2p® technológia
  • A lábak ezüst vagy fekete színűek
  • Egyedi lábméret felárért rendelhető
  • Terhelhetőség 60kg/polc.
  • Tartozék: Tüske és alátét szett

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

HiFi állványok

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Üveg szín

Ezüst, Fehér, Fekete

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

680x550x45mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

60mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Technológia

ci2p®

Cső csillapítás

Igen