Barion Pixel

Okki Nokki ONE vákuumos analóg lemezmosó
2022.05.02.
Okki Nokki lemezmosó folyadék koncentrátum
Okki Nokki lemezmosó folyadék koncentrátum
2022.05.06.

Creaktiv Big Reference + végfokállvány

884 900 Ft

Felsőkategóriás egy polcos hifi állvány homok/acélgolyó keverékkel töltött valódi fa/üvegbetétes polcokkal, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával

Szállítás: 10 munkanapon belül.

Cikkszám: BigRef_Plus_Base_NAT. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A Creaktiv Big Reference Plusz végfokállvány Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A Big Reference végerősítő az innovatív kialakításnak köszönhetően a homok és acélgolyók használata révén a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezetődnek, a négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia alaptartozék. A  Big Reference Plusz végfokállvány csúcsot képviseli a gyártó állványai közt.

Felépítés:

A  Creaktiv Big Reference Plusz végfokállvány a Reference sorozat minőségét kínálja egy polcos kivitelben, kifejezetten végfokok, monoblokkok vagy más nagy tömegű, önálló audio eszközök, például tápszűrők részére. A Big Reference Plus a CREAKTIV abszolút csúcsminőségű, egyedülálló állványrendszere. A homok és acélgolyók speciális elegyének használatával a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezethetőek, időigényes beállítás nélkül. Az egyes szintekbe integrált elcsatoló hengerek lehetővé teszik, hogy a készülékek a ci2p® technológiával kezelt üvegbázis felett helyezkedjenek el, az elcsatoló hengerek pedig tüskés elcsatolással a kitöltőanyagban ülnek. A terhelhetőség 80kg/polc.

 • Színválaszték: natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
 • Üvegbetét színek: fekete, fehér, ezüst
 • Multiplex Absorber lap
 • tüskés elcsatoló hengerek a kitöltőanyagban
 • valódi fa/üvegbetétes polcok
 • Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított lábakkal
 • ci2p® technológia
 • A lábak ezüst vagy fekete színűek
 • Egyedi lábméret felárért rendelhető
 • Terhelhetőség 80kg/polc.
 • Tartozék: Tüske és alátét szett

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

HiFi állványok

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Üveg szín

Ezüst, Fehér, Fekete

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

680x550x45mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

60mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

80kg polconként

Technológia

ci2p®

Cső csillapítás

Igen