Barion Pixel

Creaktiv Little Reference Double HiFi állvány
Creaktiv Little Reference Double HiFi állvány
2022.03.23.
Creaktiv Multiplex-M abszorber lap
Creaktiv Multiplex-M abszorber lap
2022.03.23.

Creaktiv Big Reference Double HIFI állvány

1 890 000 Ft

Csúcskategóriás dupla széles hifi állvány homok/acélgolyó keverékkel töltött valódi fa/üvegbetétes polcokkal, integrált elcsatoló hengerekkel, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal, ci2p® technológiával


Cikkszám: BigRef_2-2_NAT. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

A Creaktiv Big Reference Double állvány Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

Mit old meg egy hifi állvány?

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. Melyek megjelenésükben mégis a hifi szoba vagy a nappali egyik ékességévé emelik őket.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A Big Reference Double állvány az innovatív kialakításnak köszönhetően a homok és acélgolyók használata révén a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezetődnek, a négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia alaptartozék. A  Big Reference  Double HIFi állvány csúcsot képviseli a gyártó állványai közt.

Creaktiv Big Reference Double állvány a Reference sorozat  legnagyobbja kifejezetten nagy felbontású audió berendezésekhez lett optimalizálva. A homok/acélgolyó keverékkel töltött Multiplex valódi fa/üvegbetétes polcok , a kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábak és a ci2p® technológia együttesen biztosítják, az állványra helyezett audio berendezések tökéletes működését és kompromisszum mentes rezgéscsillapítását.

 

 • Színválaszték: natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
 • Üvegbetét színek: fekete, fehér, ezüst
 • Multiplex Absorber lap
 • Dupla széles állvány valódi fa/üvegbetétes polcok
 • Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított lábakkal
 • ci2p® technológia
 • A lábak ezüst vagy fekete színűek
 • Polcok között távolság:  60 – 250 – 170 – 170mm
 • Egyedi lábméret rendelhető
 • Terhelhetőség 60kg/polc.
 • Tartozék: Tüske és alátét szett

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

REFERENCE

Típus

HiFi állványok

Szint

2-2, 2-3, 2-4

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Üveg szín

Ezüst, Fehér, Fekete

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

1300x550x45mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

170mm, 250mm, 60mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Terhelhetőség

60kg polconként

Technológia

ci2p®

Cső csillapítás

Igen

Test

Test

afadfafafadf

Érdekelhetnek még…