Barion Pixel

Creaktiv Trend 1 extra polc
2022.03.28.
Creaktiv Trend 2 extra polc
2022.03.30.

CREAKTIV Audio 1 extra polc

209 000 Ft

Középkategóriás szimpla széles hifi állvány rétegelt falemez polcokkal, kvarchomokkal töltött 4 kamrás antirezonáns lábakkal

Cikkszám: Audio1_EXTRA_NAT. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

Az Creaktiv audio 1 extra polc az AUDIO 1 állvány kiegészítője amely belépő kategóriájú hifi és házimozi rendszerek számára készült. A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott. A HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is.

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is.

Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el.

A Creaktiv audio 1 extra polc a tömörfa és a multiplex kombinációja, ez az anyagkeverék nagyobb stabilitást és még jobb hangtulajdonságokat biztosít. Az audio 1 szériában a négykamrás alumínium állványlábak már automatikusan homokkal vannak töltve, illetve minden moduláris állvány ci2p® technológiával is bővíthető. Ennek hatására csökken az elektromágneses interferencia a berendezésben és annak környezetében. Mint minden creaktiv rack rendszernél, itt is vannak összeszerelési szintek és megfelelő leválasztó polcok az audio rack számára. Makulátlan megjelenésük és színválasztékuk miatt bútordarabként is megállják a helyüket.

 

  • Színválaszték: a natúr, cseresznye, fehér, fekete, egyedi színek 25% felár.
  • 1 db Multiplex Absorber lap
  • 4db Ø= 35mm-es 4-kamrás, töltött, rezgéscsillapított láb
  • A lábak ezüst vagy fekete színűek
  • Láb hossz: 170mm
  • Egyedi lábméret 60 – 400mm között felárért rendelhető
  • Terhelhetőség 60kg/polc.

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

AUDIO

Típus

HiFi állvány kiegészítők

Szint

1-1

Polc szín

Cseresznye, Fehér, Fekete, Natúr

Cső szín

Ezüst, Fekete

Polc méret

620x500x29mm (szélesség x mélység x polcvastagság)

Polcok közötti távolság

170mm

Hasznos polc méret

530x500mm (szélesség x mélység)

Technológia

ci2p®

Terhelhetőség

60kg polconként

Cső csillapítás

Igen

Érdekelhetnek még…