Barion Pixel

Creaktiv görgő szett
Creaktiv görgő szett
2022.05.10.
Creaktiv elcsatoló tüske szett
2022.05.10.

Creaktiv állvány talp szett

11 900 Ft15 900 Ft

Kiváló minőségű  mentes szárral ellátott nagy teherbírású talp

Leírás

A Creaktiv állvány talp szett 4 vagy 6db kiváló mentes szárral ellátott nagy teherbírású talp. Tökéletes megoldás padló szőnyeg vagy más sérülékeny padlózat megvédésére és az állvány szintezésére beállításra.

A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.

Mit old meg egy hifi állvány?

A hagyományos hifi állványok legtöbbször nem többek egy bútornál, amelyen elhelyezhetők a hifi komponensek, de léteznek kifejezetten audió célra fejlesztett magas minőségű állványok, állványrendszerek is. 

Miben mások, miben jobbak a CREAKTIV állványok?

A rezonanciák, rezgések megfelelő, célzott elnyelése alapvető fontosságú az érzékeny, nagy felbontású audió berendezések optimális működése szempontjából. Az felhasznált anyagok pl. lábak, polcok, az alátámasztások, elcsatolások kivitelezése együttesen határozza meg, hogy a fellépő rezonanciák milyen hatékonysággal vezetődnek el. A CREAKTIV több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik az audió célú állványgyártás terén, minden általuk készített állvány az adott ár kategória figyelembevételével az optimális rezgéscsillapítási megoldást kínálja.

 

  • Creaktiv állvány talp szett ( 4db vagy 6db talp )
  • metrikus menet
  • a talp fekete színű
  • Terhelhetőség 60kg/görgő

 

Az egyedi kéréseket a megrendelés megjegyzésében kérjük feltüntetni, ez alapján küldjük az árkalkulációt!

 

További információk
Márka

Creaktiv

Széria

AUDIO, TREND

Típus

HiFi állvány kiegészítők

Mennyiség

1 szett ( 4 db ), 1 szett ( 6 db )

Terhelhetőség

60kg darabonként

Szín

Fekete