Barion Pixel

Audioquest Yukon XLR és RCA Analóg Összekötő Kábel
Audioquest Yukon XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.09.08.
Audioquest Mackenzie XLR és RCA Analóg Összekötő Kábel
Audioquest Mackenzie XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.09.14.

Audioquest Yukon RCA Analóg Összekötő Kábel

167 100 Ft291 800 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, NDS rendszerrel, PSC+ réz vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: YUKON0.5. Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Yukon RCA analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid Perfect-Surface Copper (PSC+) vezetőkkel, Double-Balanced-Geometry, Polyethylene Air-Tube szigeteléssel, Karbon alapú 3 rétegű zajelnyelés ( NDS ).

YUKON VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC+)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC+) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

POLYETHYLENE AIR-TUBE DIELEKTRIKUM

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. Az AudioQuest azonban polietilén légcső szigetelést használ mindkét vezetőn a geometria jobb stabilizálása és áttekinthetőség érdekében. Mivel a levegő szinte semmilyen energiát nem vesz fel, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jobb torzítási profillal rendelkezik, a polietilén légcső szigetelés magas levegőtartalommal sokkal kevésbé okozz jeltorzulást.

 

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 3 – RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

Dupla Szimmetrikus geometria

Kétszeres szimmetrikus geometria RCA-csatlakozóval van felszerelve, a kábel két vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hanging – Ezüstözött purple réz dugók

Rendkívül tiszta purple rézből készült RCA dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

AUDIOQUEST Yukon RCA Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
  • Tömör, tökéletes felszínű réz (PSC+) vezetőszálak
  • RCA aszimmetrikus kialakítás
  • 3-rétegű szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
  • Dupla Szimmetrikus geometria ( DOUBLE-BALANCED GEOMETRY )
  • Dielektrikum: Polyethylene Air-Tubes a kisebb jelinterferenciáért
  • Direkt ezüstözött purple réz dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m,
  • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Rivers & Elements

Típus

RCA kábel

Technológia

Direkt Ezüstözés, Double-Balanced Geometry, Polyethylene Air-Tubes, Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)

Fémötvözet

PSC+ – SOLID PERFECT-SURFACE COPPER+

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 1m, 2m, 3m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Fekete, Szürke