Barion Pixel

Audioquest Wild Coax Digitális Összekötő Kábel
2023.12.20.
Kubala Sosna Emotion hangfalkábel 2x3m biwire
2023.12.21.

Audioquest Wel Signature Coax Digitális Összekötő Kábel

1 389 400 Ft2 101 900 Ft

Audioquest Wel Signature Coax Digitális Összekötő Kábel

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a torzítást a teljes sávszélességen. Számos esetben fontos a digitális jelátvitel sebessége. Leginkább a nagy fájlok lehető leggyorsabb átvitelénél kritikus, hiszen rengeteg adatot tartalmaz a HD zenei anyag. A Digitalis koax jelátvitel esetében a „sebesség” nem a sebesség miatt kritikus, hanem azért mert a digitális adatfolyamon belüli időviszonyok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciójához. Az adaton belüli információ időalapú sérülése a teret kicsivé és lapossá teszi a 3D helyett és ködössé vállik a kapott jel.

 

Audioquest Wel Signature Coax Digitális Összekötő Kábel

Tömör 100%-os ezüst (PSS), többrétegű karbon-fém szigetelés és háromszoros EMI-csillapítású a rádiófrekvenciás zavarok ellen. A tömör vezetők kiküszöbölik a sodort kábelek szálai között fellépő torzítást.

A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát a készülékek földelésébe, ami torzítást okozhat. A fémréteg szigetelés viszont elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt az elérné a kábel földelési pontját, így az nem juthat a készülékek földpontjára. Ebben a digitális kábelben már helyet kapott a 72v-os dielektromos előfeszítésű rendszer is (DBS).

DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés két vagy több vezető között dielektrikum, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel minőségét. Ha a dielektrikum torzítatlan, a dielektrikum bevonása (az energia elnyelése és nemlineáris felszabadulása) eltérő mértékű késleltetést (fáziseltolódást) okoz a különböző frekvenciákon és energiaszinteken, ami valós probléma a nagyon időérzékeny többoktávos hang esetében. Az RF Trap beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységeihez fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a DBS térelemeiből ne kerüljön rádiófrekvenciás zaj a jelvezetőkbe.

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 6 – RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

HARD-CEL HAB DIELEKTRIKUM

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

HANGING – EZÜSTÖZÖTT VÖRÖSRÉZ DUGÓK

Rendkívül tiszta vörösrézből készült RCA dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

Audioquest Wild Coax Digitális Összekötő Kábel műszaki adatok:
  • Tömör, 100%-os ezüst (PSS) vezetők
  • Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
  • Saját szabadalmú 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
  • Szigetelés: Hard –  Cell Hab a az alacsony jelinterferenciáért
  • ezüstözött árnyékolás
  • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó vagy BNC csatlakozó
  • Hossz: 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m, 5 m
  • Az ár darabra vonatkozik
További információk
Hosszúság

0.75m, 1.5m, 1m, 2m