Barion Pixel

Audioquest FireBird RCA Analóg Összekötő Kábel - RCA Dugók
Audioquest FireBird RCA Analóg Összekötő Kábel
2022.08.16.
Audioquest ThunderBird RCA Analóg Összekötő Kábel - RCA Dugók
Audioquest ThunderBird RCA Analóg Összekötő Kábel
2022.08.18.

Audioquest ThunderBird XLR Analóg Összekötő Kábel

1 210 900 Ft4 737 800 Ft

Szimmetrikus analóg összekötő kábel, Double DBS 72VDC rendszerrel, réz vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: ICTBIRDXLR050. Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest ThunderBird XLR analóg összekötő kábel a Mythical Creatures analóg összekötő kábel-sorozat tagja, bevezetésével az Audioquest jelentősen túllépte még a saját nagyon magas színvonalát is. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltóan közel áll Dragon zászlóshajónk túlvilági teljesítményéhez, de sokkal alacsonyabb áron.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációjával a ThunderBird közel áll az AudioQuest hangideáljához – a teljesen láthatatlan kábelhez. Solid Perfect-Surface Copper (PSC+) vezetőkkel, ZERO-Tech, FEP Air-Tube szigeteléssel, rézzel kezelt RF-elvezetőkkel és 6-os szintű zajelvezetéssel rendelkezik, amelyben még az árnyékolás is ezüstözött réz.

ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT JELLEMZŐ-IMPEDANCIA) A TÖMÖRÍTETLEN ÁRAMÁTVITEL ÉS A LINEÁRIS ZAJSZŰRÉS ÉRDEKÉBEN.

A kábel és a csatlakoztatott forrás és terhelés közötti karakterisztikus-impedancia eltérések kiküszöbölésének egyetlen teljes módja, ha a kábelnek nincs rögzített karakterisztikus-impedancia értéke. A ZERO-Tech ezt úgy éri el, hogy megszünteti a szigetelés (dielektrikum) és a kábel vezetői közötti kölcsönhatást, ami lehetővé teszi a tömörítetlen áramátvitelt. A minden szempontból fontos tranziens áram korlátlan, és az RF zajszűrés linearizált (oktávról oktávra következetes). A ZERO-Tech jelvezetők közötti teljes leválasztásának megőrzése érdekében az XLR kábelekhez Dual-72v DBS rendszer tartozik.

ThunderBird VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC+)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC+) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

 

Audioquest ThunderBird XLR Analóg Összekötő Kábel - Geometria

 

FEP Air-Tube dielektrikum

A pozitív vezetőknél előnye, hogy szinte nincs érintkezés a vezető fém és a FEP szigetelése között, amely kiváló dielektromos állandójáról és minimális jelinterferenciájáról híres. A negatív vezetők számára előnyös a szándékosan „veszteséges szigetelés” – a levegő és a FEP hiánya segít maximalizálni a negatív kapcsolatot.

Double 72V DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER LEVEL-X RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és az energia nemlineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén különböző mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a “feketébb” háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) “kihúzza” az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.

 

Audioquest ThunderBird XLR Analóg Összekötő Kábel - Double DBS

Hanging – Ezüstözött vörösréz dugók

Az AudioQuest legkiválóbb csatlakozói kiváló Hanging-ezüsttel rendelkeznek (nem levert) közvetlenül a rendkívül tiszta vörösréz felett.

Réz bevonatú RF-elvezetők

A földelt rézzel kezelt hengerek maximalizálják a zajeloszlást azáltal, hogy megakadályozzák, hogy egy fémcső kapacitív módon kapcsolja össze az RF-et a vezetőkkel.

Level 6 Noise-Dissipation:  ZERO-Tech + 72v DBS + Carbon/Graphene Mesh-Network + Direction-Controlled

A mobilhálózatból, a WiFi-ből és a műholdakból származó rádiófrekvenciás zaj mindenhol megtalálható. Az Audioquest 6. szintű lineáris zajeloszlása szén- és grafén-védő hálót, irányított vezetőket, 72 V-os DBS-t és ezüstözött réz elvezető vezetékeket tartalmaz, amelyek jelentősen minimalizálják az RF zajelfedő hatásokat.

AUDIOQUEST FIREBIRD XLR Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
 • Tömör, tökéletes felszínű réz (PSC+) vezetőszálak
 • XLR szimmetrikus kialakítás
 • Szén- és grafén zajszűrő rendszer ( Carbon/Graphene Mesh-Network )
 • RF-Draining Metalrézzel kezelt réz elvezető vezetékek
 • Zéró karakterisztikus impedancia (ZERO-Tech)
 • Saját szabadalmú Double 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
 • Irányhelyes vezetőszálak
 • Dielektrikum: FEP Air-Tubes a minimális jelinterferenciáért
 • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
 • Csatlakozók: XLR papa, XLR mama
 • RF zaj csökkentet ezüstözött dugóház
 • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 2.5 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m
 • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Mythical

Típus

XLR kábel

Technológia

Carbon/Graphene Mesh-Network, Directionally, Direkt Ezüstözés, Double 72v DBS, FEP Air-Tubes, ZERO-Tech

Fémötvözet

PSC+ – SOLID PERFECT-SURFACE COPPER+

Dugó csatlakozó

XLR csatlakozó (mama), XLR csatlakozó (papa)

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 1m, 2.5m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Fekete, Kék