Barion Pixel

Audioquest ThunderBird XLR Analóg Összekötő Kábel
Audioquest ThunderBird XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.08.18.
Audioquest Yukon XLR és RCA Analóg Összekötő Kábel
Audioquest Yukon XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.09.08.

Audioquest ThunderBird RCA Analóg Összekötő Kábel

908 100 Ft3 455 300 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, DBS 72VDC rendszerrel, réz vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: ICTBIRDRCA050. Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest ThunderBird RCA analóg összekötő kábel a Mythical Creatures analóg összekötő kábel-sorozat tagja, bevezetésével az Audioquest jelentősen túllépte még a saját nagyon magas színvonalát is. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltóan közel áll Dragon zászlóshajónk túlvilági teljesítményéhez, de sokkal alacsonyabb áron.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációjával a ThunderBird közel áll az AudioQuest hangideáljához – a teljesen láthatatlan kábelhez. Solid Perfect-Surface Copper (PSC+) vezetőkkel, ZERO-Tech, FEP Air-Tube szigeteléssel, rézzel kezelt RF-elvezetőkkel és 6-os szintű zajelvezetéssel rendelkezik, amelyben még az árnyékolás is ezüstözött réz.

ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT JELLEMZŐ-IMPEDANCIA) A TÖMÖRÍTETLEN ÁRAMÁTVITEL ÉS A LINEÁRIS ZAJSZŰRÉS ÉRDEKÉBEN.

A kábel és a csatlakoztatott forrás és terhelés közötti karakterisztikus-impedancia eltérések kiküszöbölésének egyetlen teljes módja, ha a kábelnek nincs rögzített karakterisztikus-impedancia értéke. A ZERO-Tech ezt úgy éri el, hogy megszünteti a szigetelés (dielektrikum) és a kábel vezetői közötti kölcsönhatást, ami lehetővé teszi a tömörítetlen áramátvitelt. A minden szempontból fontos tranziens áram korlátlan, és az RF zajszűrés linearizált (oktávról oktávra következetes). A ZERO-Tech jelvezetők közötti teljes leválasztásának megőrzése érdekében az XLR kábelekhez Dual-72v DBS rendszer tartozik.

ThunderBird VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC+)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC+) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

 

Audioquest ThunderBird RCA Analóg Összekötő Kábel - Geometria

 

FEP Air-Tube dielektrikum

A pozitív vezetőknél előnye, hogy szinte nincs érintkezés a vezető fém és a FEP szigetelése között, amely kiváló dielektromos állandójáról és minimális jelinterferenciájáról híres. A negatív vezetők számára előnyös a szándékosan „veszteséges szigetelés” – a levegő és a FEP hiánya segít maximalizálni a negatív kapcsolatot.

72V DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER LEVEL-X RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és az energia nemlineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén különböző mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a “feketébb” háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) “kihúzza” az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.

 

Audioquest ThunderBird RCA Analóg Összekötő Kábel - Dugók

 

Hanging – Ezüstözött vörösréz dugók

Az AudioQuest legkiválóbb csatlakozói kiváló Hanging-ezüsttel rendelkeznek (nem levert) közvetlenül a rendkívül tiszta vörösréz felett.

RÉZ bevonatú RF-elvezetők

A földelt rézzel kezelt hengerek maximalizálják a zajeloszlást azáltal, hogy megakadályozzák, hogy egy fémcső kapacitív módon kapcsolja össze az RF-et a vezetőkkel.

Level 6 Noise-Dissipation:  ZERO-Tech + 72v DBS + Carbon/Graphene Mesh-Network + Direction-Controlled

A mobilhálózatból, a WiFi-ből és a műholdakból származó rádiófrekvenciás zaj mindenhol megtalálható. Az Audioquest 6. szintű lineáris zajeloszlása szén- és grafén-védő hálót, irányított vezetőket, 72 V-os DBS-t és rézzel kezelt réz elvezető vezetékeket tartalmaz, amelyek jelentősen minimalizálják az RF zajelfedő hatásokat.

AUDIOQUEST FireBird RCA Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
 • Tömör, tökéletes felszínű réz (PSC+ ) vezetőszálak
 • RCA aszimmetrikus kialakítás
 • Szén- és grafén zajszűrő rendszer ( Carbon/Graphene Mesh-Network )
 • RF-Draining Metal: rézzel kezelt réz
 • Zéró karakterisztikus impedancia (ZERO-Tech)
 • Saját szabadalmú  72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
 • Irányhelyes vezetőszálak
 • Dielektrikum: FEP Air-Tubes a minimális jelinterferenciáért
 • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
 • Csatlakozók: RCA dugók
 • RF zaj csökkentet ezüstözött dugóház
 • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 2.5 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m
 • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Mythical

Típus

RCA kábel

Technológia

72v DBS, Carbon/Graphene Mesh-Network, Directionally, Direkt Ezüstözés, FEP Air-Tubes, ZERO-Tech

Fémötvözet

PSC+ – SOLID PERFECT-SURFACE COPPER+

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 1m, 2.5m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Fekete, Kék