Barion Pixel

Audioquest Mackenzie XLR és RCA Analóg Összekötő Kábel
Audioquest Mackenzie RCA Analóg Összekötő Kábel
2022.09.14.
Audioquest Red River RCA Analóg Összekötő Kábel
2022.09.14.

Audioquest Red River XLR Analóg Összekötő Kábel

99 400 Ft234 800 Ft

Szimmetrikus analóg összekötő kábel, Fém réteg zajelnyelő rendszerrel, réz vezetőkkel és aranyozott dugókkal

Cikkszám: RRIVER0.5X. Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Red_River XLR analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid Perfect-Surface Copper (PSC) vezetőkkel, Triple-Balanced-Geometry, Hard-Cell Hab szigeteléssel, Fém réteg zajelnyelés.

RED RIVER VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

HARD-CEL HAB dielektrikum

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

METAL-LAYER ZAJSZŰRŐ RENDSZER

Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Ahhoz, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) ne modulálja a berendezés földi referenciaértékét, az AQ zajeloszlása szükséges. A hagyományos árnyékoló rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát az alkatrész földelésére, modulálva és torzítva a kritikus „referencia” alapot, ami viszont torzítja a jelet. A zajeloszlás „árnyékolja az pajzsot”, elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt elérné a talajhoz kapcsolódó réteget.

Tripla Szimmetrikus geometria (  Külön álló referencia földelővezető)

Háromszoros szimmetrikus geometria külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van felszerelve, a kábel három vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hidegen hegesztett aranyozott dugók

Ez a dugós kialakítás lehetővé teszi a forrasztás nélküli csatlakozást, ami a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett nagy nyomású ( préselés )technikát alkalmaznak. Mivel a földelők is préseltek igy alacsonyabb a torzítás, mint a forrasztásnál.

AUDIOQUEST Red_River XLR Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
  • Tömör, tökéletes felszínű réz (PSC) vezetőszálak
  • XLR szimmetrikus kialakítás
  • Metal-Layer ( fém réteg ) zajelnyelés
  • Tripla Szimmetrikus geometria ( TRIPLE-BALANCED GEOMETRY )
  • Dielektrikum: Hard-CELL hab a kisebb jelinterferenciáért
  • Hidegen hegesztett ( préselt ) aranyozott csatlakozók
  • Csatlakozók: XLR papa, XLR mama
  • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m
  • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Rivers & Elements

Típus

XLR kábel

Technológia

Direkt Aranyozás, Hard-Cell Foam, Metal-Layer zajszűrő rendszer, Triple-Balanced Geometry

Fémötvözet

PSC – SOLID PERFECT-SURFACE COPPER

Dugó csatlakozó

XLR csatlakozó (mama), XLR csatlakozó (papa)

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 10m, 1m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Fekete, Piros