Barion Pixel

Audioquest Chicago Analóg Összekötő Kábel méterben
2023.07.13.
Audioquest Mackenzie Analóg Összekötő Kábel méterben
2023.07.13.

Audioquest Red River Analóg Összekötő Kábel méterben

7 050 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, Fém réteg zajelnyelő rendszerrel, réz vezetőkkel és aranyozott dugókkal

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Red River analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban. Szerelherő RCA és XLR csatlakozóval is.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid Perfect-Surface Copper (PSC) vezetőkkel, Triple-Balanced-Geometry, Hard-Cell Hab szigeteléssel, Fém réteg zajelnyelés.

RED RIVER VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

HARD-CEL HAB dielektrikum

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

METAL-LAYER ZAJSZŰRŐ RENDSZER

Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Ahhoz, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) ne modulálja a berendezés földi referenciaértékét, az AQ zajeloszlása szükséges. A hagyományos árnyékoló rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát az alkatrész földelésére, modulálva és torzítva a kritikus „referencia” alapot, ami viszont torzítja a jelet. A zajeloszlás „árnyékolja az pajzsot”, elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt elérné a talajhoz kapcsolódó réteget.

Tripla Szimmetrikus geometria (  Külön álló referencia földelővezető)

Háromszoros szimmetrikus geometria külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van felszerelve, a kábel három vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hidegen hegesztett aranyozott dugók

Ez a dugós kialakítás lehetővé teszi a forrasztás nélküli csatlakozást, ami a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett nagy nyomású ( préselés ) technikát alkalmazunk. Mivel a földelők is préseltek igy alacsonyabb a torzítás, mint a forrasztásnál.

További információk
Hosszúság

1m