Barion Pixel

AudioQuest PowerQuest PQ2 tapszuro audiome
AudioQuest PowerQuest PQ2 tápszűrő
2023.09.27.
Naim NAP 250 vegerosito audiome
NAIM NAP 250 végerősítő
2023.09.27.

AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő

149 000 Ft

A PowerQuest tápszűrő termékcsalád is a „Do No Harm! (Ne árts!)” filozófia jegyében született: úgy védi a csatlakoztatott eszközöket, hogy közben nem káros a hangminőségre nézve, sőt, a PowerQuest-nek hála szebb a kép és jobb a hang! Akár 6000V/3000A-ig képes a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség és túláram elleni védelmére. Több, mint 18 oktávnyi differenciál módusú és 14 oktávnyi közös módusú szűrés. 8db aljzat, USB töltő portok.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő

Az AudioQuest szabadalmaztatott földzaj disszipációs rendszerével és egy rögzített irányvezérelt féltömör-koncentrikus geometriájú AudioQuest tápkábellel szerelt PowerQuest 3 tápszűrő több, mint 18 oktávnyi zajszűrést kínál a differenciál módusú keresztszennyezés ellen és további 14 oktávnyi közös módusú szűréssel száll szembe a zajokkal.

A PowerQuest tápszűrő termékcsalád is a „Do No Harm! (Ne árts!)” filozófia jegyében született: úgy védi a csatlakoztatott eszközöket, hogy közben nem káros a hangminőségre nézve, sőt, a PowerQuest-nek hála szebb a kép és jobb a hang! Akár 6000V/3000A-ig képes a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség és túláram elleni védelmére.

Az AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő 8db, aljzattal rendelkezik és USB töltő portok is rendelkezésre állnak. A dedikált 4K/8K video aljzatba a TV/projektor/médialejátszó, a High Current aljzatba az erősítő/mélyláda/soundbar, a továbbiakba pedig forráskészülékek/számítógép/modem/router csatlakoztathatóak.

Tápszűrés

A PQ3 tápszűrő több zajt és torzítást távolít el, mint a legtöbb elterjedt tápszűrő, drámaian javítva ezzel a rendszer teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség védőkkel ellentétben a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség szűrés megakadályozza, hogy a nagyfeszültség és az áram károsítsa a berendezéseket, így biztosítva, hogy a PowerQuest készülék idővel sem fog meghibásodni.

Könnyű üzembe helyezés

A PowerQuest PQ-2 emellett vékony profillal és egy padlóra szerelhető állvánnyal is rendelkezik, ami ideális a szekrények mögé történő felszereléshez. A tápkábelek egyenesen a felső részre szerelt váltóáramú aljzatokhoz csatlakoznak, így a telepítés problémamentes. Azok számára, akik a polcra szerelést részesítik előnyben, az alsó állvány könnyen eltávolítható. Így mind a hat hálózati aljzat könnyen hozzáférhető. A/V rendszerének tiszta áramot küldeni még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes.

8db aljzat

– 2 x 4K/8K videó optimalizált lineáris szűrő kimenet

– 2 x Nagyáramú kimenet

– 4 x Lineáris szűrő kimenet

A PQ-3 aljzatait úgy tervezték, hogy az otthoni aufio/video rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmény elérése érdekében kérjük, használja az alábbi csatlakoztatási ajánlást, amikor rendszerét a PQ-3-hoz csatlakoztatja.

1, 5 aljzat

4K/8K videó optimalizált ultra lineáris szűrő: A legjobb, ha videoképernyőkhöz, televíziókhoz, projektorokhoz vagy univerzális lejátszókhoz csatlakozik.

2, 3, 6, 7 aljzat

Ultra Lineáris szűrő: Legjobb, ha audio/video forráskomponensekhez, számítógépekhez, modemhez vagy routerhez csatlakozik.

4, 8 aljzat

Nagyáramú: Legjobb, ha soundbarhoz, teljesítményerősítőhöz, audio/video vevőegységhez vagy mélynyomóhoz csatlakozik.

Extrém túlfeszültség esetén kikapcsol

Extrém feszültség esetén aktiválódik a fő tápáramkör reléje, amely kevesebb mint 0,25 másodpercen belül nyit, majd automatikusan visszaáll, amint a bejövő feszültség a biztonságos tartományba kerül.

Az AudioQuest PowerQuest PQ2 tápszűrő tökéletes választás kisebb sztereó és többcsatornás rendszerekhez.

Érdekelhetnek még…

  • Audioquest Blizzard Tápkábel

    274 000 Ft430 700 Ft
  • Audioquest Monsoon Tápkábel

    163 500 Ft277 500 Ft
  • Audioquest Thunder High-Current Tápkábel – 1m

    391 500 Ft