Barion Pixel

Golden Ear Triton T66 allo hangfal audiome
GoldenEar T66 álló hangfal
2023.09.21.
AudioQuest PowerQuest PQ3 tapszuro audiome
AudioQuest PowerQuest PQ3 tápszűrő
2023.09.27.

AudioQuest PowerQuest PQ2 tápszűrő

99 000 Ft

A PowerQuest tápszűrő termékcsalád is a „Do No Harm! (Ne árts!)” filozófia jegyében született: úgy védi a csatlakoztatott eszközöket, hogy közben nem káros a hangminőségre nézve, sőt, a PowerQuest-nek hála szebb a kép és jobb a hang! Akár 6000V/3000A-ig képes a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség és túláram elleni védelmére.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

AudioQuest PowerQuest PQ2 tápszűrő

Az AudioQuest szabadalmaztatott földzaj disszipációs rendszerével és egy rögzített irányvezérelt féltömör-koncentrikus geometriájú AudioQuest tápkábellel szerelt PowerQuest 2 tápszűrő több, mint 18 oktávnyi zajszűrést kínál a differenciál módusú keresztszennyezés ellen.

A PowerQuest tápszűrő termékcsalád is a „Do No Harm! (Ne árts!)” filozófia jegyében született: úgy védi a csatlakoztatott eszközöket, hogy közben nem káros a hangminőségre nézve, sőt, a PowerQuest-nek hála szebb a kép és jobb a hang! Akár 6000V/3000A-ig képes a csatlakoztatott eszközök túlfeszültség és túláram elleni védelmére.

Az AudioQuest PowerQuest PQ2 tápszűrő 6db, aljzattal rendelkezik és USB töltő portok is rendelkezésre állnak. A dedikált 4K/8K video aljzatba a TV/projektor/médialejátszó, a High Current aljzatba az erősítő/mélyláda/soundbar, a továbbiakba pedig forráskészülékek/számítógép/modem/router csatlakoztathatóak.

Tápszűrés

A PQ2 tápszűrő több zajt és torzítást távolít el, mint a legtöbb elterjedt tápszűrő, drámaian javítva ezzel a rendszer teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség védőkkel ellentétben a hangminőségre nézve nem káros túlfeszültség szűrés megakadályozza, hogy a nagyfeszültség és az áram károsítsa a berendezéseket, így biztosítva, hogy a PowerQuest készülék idővel sem fog meghibásodni.

Könnyű üzembe helyezés

A PowerQuest PQ-2 emellett vékony profillal és egy padlóra szerelhető állvánnyal is rendelkezik, ami ideális a szekrények mögé történő felszereléshez. A tápkábelek egyenesen a felső részre szerelt váltóáramú aljzatokhoz csatlakoznak, így a telepítés problémamentes. Azok számára, akik a polcra szerelést részesítik előnyben, az alsó állvány könnyen eltávolítható. Így mind a hat hálózati aljzat könnyen hozzáférhető. A/V rendszerének tiszta áramot küldeni még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes.

6db aljzat

– 1 x 4K/8K videó optimalizált lineáris szűrő kimenet

– 2 x Nagyáramú kimenet

– 3 x Lineáris szűrő kimenet

A PQ-2 aljzatait úgy tervezték, hogy az otthoni aufio/video rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmény elérése érdekében kérjük, használja az alábbi csatlakoztatási ajánlást, amikor rendszerét a PQ-2-höz csatlakoztatja.

1. aljzat

4K/8K videó optimalizált lineáris szűrő: A legjobb, ha videoképernyőkhöz, televíziókhoz, projektorokhoz vagy univerzális lejátszókhoz csatlakozik.

2., 3., 4. aljzat

Lineáris szűrő: Legjobb, ha audio/video forráskomponensekhez, számítógépekhez, modemhez vagy routerhez csatlakozik.

5.- 6 aljzat

Nagyáramú: Legjobb, ha soundbarhoz, teljesítményerősítőhöz, audio/video vevőegységhez vagy mélynyomóhoz csatlakozik.

Extrém túlfeszültség esetén kikapcsol

Extfrém feszültség esetén aktiválódik a fő tápáramkör reléje, amely kevesebb mint 0,25 másodpercen belül nyit, majd automatikusan visszaáll, amint a bejövő feszültség a biztonságos tartományba kerül.

Az AudioQuest PowerQuest PQ2 tápszűrő tökéletes választás kisebb sztereó és többcsatornás rendszerekhez.

Érdekelhetnek még…

  • Audioquest Monsoon Tápkábel – 1m

    163 500 Ft
  • Audioquest Thunder High-Current Tápkábel – 1m

    391 500 Ft
  • Audioquest Blizzard Tápkábel – 1m

    274 000 Ft