Barion Pixel

Audioquest_Black_Beauty XLR_analog_osszekoto_kabel_Audiome
Audioquest Black Beauty RCA analóg összekötő kábel
2023.03.28.
Pro-Ject Measure it DS digitális tűnyomás mérő
2023.04.03.

Audioquest Pegasus RCA analóg összekötő kábel

548 300 Ft747 800 Ft

Audioquest Pegasus RCA analóg összekötő kábel ZERO technológiával. Tökéletes felületű PSC+ réz vezetők, szén+grafén hálós kialakítású árnyékolás. Réz bevonatú csatlakozó házak, melyek maximalizálják az RF-elvezetést, ezáltal minimalizálva az RF csatolást a vezetőkhöz. Közvetlenül ezüstözött extrém tisztaságú vörösréz RCA/XLR csatlakozók.

 

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Demo kérése
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Audioquest Pegasus RCA analóg összekötő kábel

Bemutatkoznak az AudioQuest új Black Beauty és Pegasus ZERO Technológiás analóg interkonnekt kábelei

A ZERO-Tech és a Mythical Creatures széria tagjai (ThunderBird, FireBird és Dragon) által képviselt kiemelkedő hangminőséget lehetővé tevő technológiák zöme az új Mythical Horses sorozatban is megjelenik. A Black Beauty illetve a Pegasus révén ezek a technológiák most egy szélesebb közönség számára is elérhetővé váltak.

Egy nagyon bonyolult kábelkonstrukcióról van szó, amelynek ennek ellenére rugalmasnak és hajlíthatónak kel maradnia. Ennek megőrzése érdekében a felső kategóriás Mythical sorozat két (RCA) vagy három (XLR) különálló kábelből áll. Bár a geometria szintén igen összetett, a Black Beauty és a Pegasus esetében a ZERO Tech nem két vagy három, hanem egyetlen kábelbe építve jelenik meg. A külméret a kétvezetékes RCA változatoknál kicsivel kisebb, a háromvezetékes XLR változatoknál nagyobb.

Mindkét Mythical Horse összekötőkábel, a Black Beauty és a a Pegasus is irányított, tömör, tökéletes felületű PSC+ vezetőket és szén/grafén árnyékolást kapott. A csatlakozó ház réz bevonatú, a  vörösréz csatlakozók közvetlenül ezüstözöttek. Ezenkívül a torzítás további csökkentése és a rádiófrekvenciás zajok elvezetése érdekében a Pegasus-ban a földzaj disszipációs szál ezüsttartalma a Black Beauty-nál alkalmazott 0,5%-kal szemben 6%.

A Mythical Creatures szériához hasonlóan a Pegasus RCA változata egyetlen 72V-os DBS Pack-ket kapott. Ugyanakkor a ZERO-Tech integritásának megőrzése érdekében az XLR változat Dual-DBS-sel (2x72V egy tokban) van szerelve.

Miért különleges minden Mythical Horses és Mythical Creatures kábel?
  • A ZERO-Tech (nulla karakterisztikus impedancia) optimalizálja a zaj disszipációt és megakadályozza a forrás és a kábel, valamint a kábel és a terhelő (bemeneti) impedancia eltérések által okozott torzítást.
  • Dedikált, különálló, dupla szimmetrikus RCA és tripla szimmetrikus XLR konstrukciók. Az árnyékolást soha nem használják földreferenciaként.
  • Tökéletes felületű vezetők (irányvezérelt tömör PSC+ réz vagy PSS ezüst)
  • Szén+grafén hálós kialakítású árnyékolás.
  • Ezüstözött vagy tiszta PSS ezüst irányvezérelt RF elvezető földzaj disszipációs szálak
  • Réz vagy ezüst bevonatú csatlakozó házak, melyek maximalizálják az RF-elvezetést, ezáltal minimalizálva az RF csatolást a vezetőkhöz.
  • Közvetlenül ezüstözött extrém tisztaságú vörösréz RCA/XLR csatlakozók.

Az Audioquest Pegasus RCA analóg összekötő kábel 0,60 méteres hosszúságtól rendelhető.

További információk
Hosszúság

0.6m, 1.5m, 1m, 2m