Barion Pixel

AudioQuest Z3 tapkabel audiome
Audioquest NRG-Z3 Tápkábel
2023.11.09.
Audioquest NRG-Y2 Tápkábel
2023.11.09.

Audioquest NRG-Z2 Tápkábel

74 500 Ft117 200 Ft

Audioquest NRG-Z3 alacsony torzítású 2 pólusú, borotva csatlakozós tápkábel.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék:
Leírás
Audioquest NRG-Z2 Tápkábel

 

Az Audioquest NRG-Z2 alacsony torzítású 2 pólusú, borotva csatlakozós tápkábel. Perfect-Surface Copper (PSC) rézből készült, ZERO Technológiás (nincs karakterisztikus impedancia), féltömör koncentrikus vezető szerkezettel.

 

Bármilyen tökéletes is a váltakozó áramú hálózatunk, minden tápkábelben torzítás lép fel. Még a legkifinomultabb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.

 

Az NRG-Z2 kábelek irányvezérelt Perfect-Surface Copper (PSC) szálakat használ egy 7 vezetőből álló, félig tömör koncentrikus elrendezésben, amely szálak szorosabban vannak, így soha nem változtatják meg a helyzetüket a kábelben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szál kölcsönhatás torzulását. A rendkívül tiszta és sima felületű PSC-vezetők minimalizálják a rézben előforduló szemcsehatárok okozta torzítást.

 

Az NRG-Z2 szabadalmaztatott RF/ND-Tech és irányvezérelt ezüstözött vezetékszálai az árnyélkoásban hatékonyan vezetik el az RF zajt, ami így a harmadik „földelési” ponton keresztül távozik. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

További információk
Hosszúság

1m, 2m, 3m