Barion Pixel

focal stellia fejhallgato audiome
Focal Stellia zárt fejhallgató
2023.10.11.
AudioQuest Z3 tapkabel audiome
Audioquest NRG-Z3 Tápkábel
2023.11.09.

Audioquest NRG-Y3 Tápkábel

57 000 Ft85 500 Ft

Audioquest NRG-Y3 alacsony torzítású, Zero Tech, féltömör koncentrikus geometriájú, 3 pólusú, IEC csatlakozós tápkábel LGC vezetővel.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , Címkék:
Leírás
Audioquest NRG-Y3 Tápkábel

 

Az Audioquest NRG-Y3 alacsony torzítású 3 pólusú, IEC csatlakozós tápkábel.

Hosszú szemcséjű rézből készült (LGC) ZERO Technológiás (nincs karakterisztikus impedancia), féltömör koncentrikus vezető szerkezettel.

 

Bármilyen tökéletes is a váltakozó áramú hálózatunk, minden tápkábelben torzítás lép fel. Még a legkifinomultabb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.

 

 

Az NRG-Y3 kábelek irányvezérelt hosszúszemcsés réz (LGC) szálakat használ félig tömör, koncentrikus elrendezésben amely szálak szoros sodratban vannak, így soha nem változtatják meg a helyzetüket a kábelben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szál kölcsönhatás torzulását. Az LGC réz nagyobb tisztasága és szemcseszerkezete tovább csökkenti a torzítást.

 

Ezenkívül az NRG-Y3 irányvezérelt ezüstözött vezetékszálai az árnyélkoásban hatékonyan vezetik el az RF zajt, ami így a harmadik „földelési” ponton keresztül távozik. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

További információk
Hosszúság

1m, 2m, 3m