Barion Pixel

Schnerzinger Piccolo Szatellit bővítőelem szett
Schnerzinger Piccolo Szatellit bővítőelem szett
2022.06.27.
Audioquest Niagara 5000 Tápelosztó és Szűrő
Audioquest Niagara 5000 Tápelosztó és Szűrő
2022.06.28.

Audioquest Niagara 3000 Tápelosztó és Szűrő

1 499 000 Ft

Audiofil kategóriás, tápszűrő és elosztó rendszer túlfeszültség és túláram védelemmel

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Az Audioquest Niagara 3000  Tápelosztó és Szűrő egy prémium kategóriás hatékony tápszűrő és elosztó rendszer.  Ahol alternatív áramról (AC) van szó, egy olyan évszázados technológiára támaszkodunk, amelyet az izzólámpák és az elektromos motorok számára fejlesztettek ki. A mai növekvő sávszélesség és a dinamikus tartomány ígéretének megfelelő betartásához nagyon széles frekvenciatartományban rendkívül alacsony zajszintet kell elérnünk. Ez a Niagara 3000.

 

Technológiák

A Niagara 1200, 5000 és 7000 high end hifi tápszűrőkhöz hasonlóan a 3000 is kondenzátor formáló technológiákat használ, amelyek jelentősen javítják a linearitást és csökkentik a torzítást. Ultra-alacsony ellenállású tömör magos kábelezése. Alacsony ellenállású elektromos ki- illetve bemenetei ezüstözött, magas tisztaságú berillium rézből készült érintkezéseket tartalmaznak a lehető legjobb zajszűrés érdekében. A hifi elosztó hatékonyságát az AudioQuest saját szabadalmú föld-zaj elnyelő rendszere is tovább növeli. A Niagara családtól megszokott módon a 3000 is rendelkezik túlfeszültség védelemmel. Túlfeszültség esetén kikapcsol, így minden vele összekötött A/V rendszert véd a váltóáram jelugrásaitól.

 

 

A váltóáramú áramellátás tudománya nem egyszerű; igényel odafigyelést, mert az ördög a részletekben rejlik. Tény, hogy a levegőben lévő és az AC-vonalátvitelű rádiójelek nagymértékű növekedése, kombinálva a túlcsökkentett segédvonalakkal és a nagy felbontású audió/videó komponensek egyre növekvő igényeivel, a közüzemi áramellátás egy kissé elavult technológiát eredményezett. Rendszereink érzékeny alkatrészei jobb váltakozóáramot igényelnek – egy tényező, amely számos hálózati feszültség-kondicionálót, izolációs transzformátort, regeneráló erősítőt és akkumulátor-back-up rendszer topológiát eredményezett. Különböző mintavételes vizsgálatok és spektrumanalízis révén bizonyítható, hogy a nagy felbontású (alacsony szintű) audiojel akár egy harmada elveszhet, elfedheti vagy nagy torzulást okozhat a nagy zajszintű vezetési zajok a váltakozó áramú vezetékek mentén amelyek táplálják komponenseinket. Ez a zaj a jeláramkörökben aktuális zajként a földön keresztül párosul, állandóan torzítja és/vagy elfedi a forrás jelet.

 

AC Ground Noise-Dissipation rendszer

A Niagara 3000 a szabadalmaztatott AC Ground Noise-Dissipation rendszert, a legnagyobb sávszélességű, linearizált váltóáramú szűrőt, valamint az egyedülálló passzív / aktív átmeneti teljesítmény-korrekciós áramkörünket tartalmazza. Az 55 amper feletti teljesítménnyel büszkélkedő Niagara 3000-et kifejezetten a mai erősítőkhöz fejlesztették ki. Számos váltóáramú termék, amely „nagyáramú aljzattal” rendelkezik, csak minimalizálja az áramkompressziót; a Niagara 3000 kijavítja. A Niagara 3000 több mint 20 éves átfogó kutatást és bevált váltóáramú termékeket képvisel audiofilek, mérnökök és professzionális audio alkalmazások számára. Minden elképzelhető részlettel foglalkozunk: A Niagara 3000-ben optimális rádiófrekvenciás vezetési irányt, a Jet Propulsion Laboratories és a NASA által kifejlesztett kondenzátor bejáratási technológiákat, valamint az AC bemeneti és kimeneti érintkezőit ezüstbevonattal látják el extrém- tisztaságú rézzel, biztosítva a lehető legjobb átvitelt.

 

Műszaki adatok Audioquest Niagara 3000 Tápelosztó és Szűrő:
  • 7 hálózati aljzat: földelés-zajcsökkentéssel, 2 nagy áramerősségre tervezett, 5 ultra-lineáris szűréssel
  • irányfüggő, ultra alacsony ellenállású, tömör vezetők
  • ultra-lineáris Audioquest AC rádiófrekvenciát szűrő kondenzátorok
  • szabadalmaztatott földelési-zajszűrő rendszer: háromfelé osztott irányfüggő földelési-zajcsökkentés
  • ultra-lineáris zajcsökkentési technológia: több mint 21 oktávú lineáris váltóáramszűrés optimalizálva különböző terhelési impedanciára
  • nulla földelési zaj technológia: megakadályozza az energiaingadozást és zajt a váltóáramban, illetve neutrális (nulla) fázisban, ami a földelésből származik
  • túlfeszültség esetén kikapcsolás és automatikus újraindulás
  • Low-Z (alacsony ellenállású) NRG ezüst/berillium tápcsatlakozók
  • méret: 445mm*88mm*386mm
  • tömeg: 13,1kg
További információk
Széria

Niagara

Típus

Tápelosztó és szűrő

Technológia

GND – Tech, Level-X Ultra-Lineáris Zajcsökkentő

Szűrés típusa

Differenciális Módusú Zajcsökkentés, Közös Módusú Zajcsökkentés, RF-EMI szűrés

Túláram elleni védelem

Igen – 3000A

Túlfeszültség védelem

Igen – 6000V-ig

Terhelhetőség

15 Amper ( RMS )

Bemenetek

IEC C16

Kiementek

High-Current ( 2db ), Source ( 5db )

Súly

13,1 kg

Videó

Videó

Kezelési

Kezelési

Audioquest Niagara 3000 – Használati útmutató(HUN), Használati útmutató (ENG)