Barion Pixel

Audioquest Mackenzie XLR és RCA Analóg Összekötő Kábel
Audioquest Mackenzie XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.09.14.
Audioquest Red River XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.09.14.

Audioquest Mackenzie RCA Analóg Összekötő Kábel

117 200 Ft320 300 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, NDS rendszerrel, réz vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: MKENZIE0.5. Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Mackenzie RCA analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid Perfect-Surface Copper (PSC+) vezetőkkel, Triple-Balanced-Geometry, Hard-Cell Hab szigeteléssel, Karbon alapú 3 rétegű zajelnyelés ( NDS ).

MACKENZIE VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ (PSC+)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Copper (PSC+) az AudioQuest egyik legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

HARD-CEL HAB dielektrikum

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

 

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 3-rétegű ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

Tripla Szimmetrikus geometria (  Külön álló referencia földelővezető)

Háromszoros szimmetrikus geometria külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van felszerelve, a kábel három vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hanging – Ezüstözött purple réz dugók

Tiszta purple rézből készült RCA dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

AUDIOQUEST Mackenzie RCA Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
  • Tömör, tökéletes felszínű réz (PSC+) vezetőszálak
  • RCA aszimmetrikus kialakítás
  • 3 rétegű szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
  • Tripla Szimmetrikus geometria ( TRIPLE-BALANCED GEOMETRY )
  • Dielektrikum: Hard-CELL hab a kisebb jelinterferenciáért
  • Direkt ezüstözött purple réz dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m,
  • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Rivers & Elements

Típus

RCA kábel

Technológia

Direkt Ezüstözés, Hard-Cell Foam, Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS), Triple-Balanced Geometry

Fémötvözet

PSC – SOLID PERFECT-SURFACE COPPER

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 10m, 1m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Barna, Fekete