Barion Pixel

Audioquest Husky XLR Sub Kábel
2022.09.16.
Audioquest Boxer Sub Kábel
2022.09.16.

Audioquest Husky RCA Sub Kábel

163 500 Ft334 500 Ft

Aszimmetrikus csatlakozóval szerelt sub kábel, NDS és DBS 72VDC rendszerrel, ezüst tartalmú réz vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: HUSKY02. Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Husky RCA Sub kábel az Audioquest mélyláda kábel-sorozat egyik tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó és kimagasló teljesítmény nyújt kategóriájában.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Tömör réz vezető 5% ezüst tartalommal, Triple-Balanced-Geometry, Polyethylene Air-Tube szigeteléssel, Karbon alapú 4 rétegű zajelnyelés ( NDS ), DIELECTRIC-BIAS SYSTEM rádiófrekvenciás csapda ( DBS ).

HUSKY VEZETŐK: TÖMÖR 5%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB TELJESÍTMÉNYÉÉRT

Tömör, 5%-ban ezüstözött réz vezetők: Rendkívül költséghatékony módja a videó és digitális jel átvitelének maximalizálására. Kemény és lehengerlő a teljes hangtartományban ezért a mélysugárzó „élességének” növelésére kitűnő,  így javítva az artikulációt és az érthetőséget.

POLYETHYLENE AIR-TUBE DIELEKTRIKUM

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. Az AudioQuest azonban polietilén légcső szigetelést használ mindkét vezetőn a geometria jobb stabilizálása és áttekinthetőség érdekében. Mivel a levegő szinte semmilyen energiát nem vesz fel, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jobb torzítási profillal rendelkezik, a polietilén légcső szigetelés magas levegőtartalommal sokkal kevésbé okozz jeltorzulást.

72V DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER LEVEL-X RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és az energia nemlineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén különböző mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a “feketébb” háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) “kihúzza” az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.

 

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 4 – RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

Tripla Szimmetrikus geometria (  Külön álló referencia földelővezető)

Háromszoros szimmetrikus geometria külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van felszerelve, a kábel három vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hanging – Ezüstözött vörösréz dugók

Rendkívül tiszta vörösrézből készült XLR dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

AUDIOQUEST Husky RCA SUB kábel műszaki adatok:
 • Tömör, 5%-ban ezüstözött réz vezetők
 • RCA aszimmetrikus kialakítás
 • Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
 • Saját szabadalmú 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
 • Tripla Szimmetrikus geometria ( TRIPLE-BALANCED GEOMETRY )
 • Dielektrikum: Polyethylene Air-Tubes a minimális jelinterferenciáért
 • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
 • Csatlakozók: RCA dugó
 • Borítás: Kábel harisnya vagy PVC ( rendeléskor megjegyzésben feltüntetni kérjük )
 • Hossz: 2 m, 3 m, 5m, 8m, 12m, 16m, 20m
 • Az ár 1db vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Subwoofer Kábel

Típus

Mélyláda Kábel

Technológia

72v DBS, Direkt Ezüstözés, Polyethylene Air-Tubes, Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS), Triple-Balanced Geometry

Fémötvözet

5% ezüst tartalmú réz

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

2m, 3m, 5m, 8m

Kiszerelés

1 db

Szín

Fekete, Kék