Barion Pixel

Audioquest Irish Red Sub Kábel
Audioquest Irish Red Sub Kábel
2022.09.18.
Audioquest Black Lab Sub Kábel
2022.09.18.

Audioquest Greyhound Sub Kábel

26 700 Ft90 800 Ft

Aszimmetrikus RCA sub kábel, Metal-Layer zajelnyelési rendszerrel, ezüst tartalmú réz vezetőkkel és aranyozott dugókkal

Cikkszám: GHOUND02. Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Greyhound Sub kábel az Audioquest mélyláda kábel-sorozat egyik tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó és kimagasló teljesítmény nyújt kategóriájában.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Tömör réz vezető 0.5% ezüst tartalommal, HyperLitz Coax Geometry, Foamed Polyethylene szigeteléssel, Fém alapú zajelnyelés.

GREYHOUND VEZETŐK: TÖMÖR 0.5%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB TELJESÍTMÉNYÉÉRT

A tömör vezetők kiküszöbölik a vezetőszálak között a torzítását. A tömör ezüstözött vezetők kiválóan alkalmasak nagyon nagyfrekvenciás alkalmazásokhoz. Ezek a jelek, mivel ilyen nagy frekvenciájúak, szinte kizárólag a vezető felületén terjednek. Mivel a felület nagy tisztaságú ezüstből készült, a teljesítmény nagyon közel áll a tömör ezüst kábeléhez, de az ára sokkal alacsonyabb és közelit a tömör réz kábeléhez. Ez egy hihetetlenül költséghatékony módja a nagyon jó minőségű mélysugárzókábelek gyártásának.

 

HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. Mivel a levegő szinte semmi energiát nem vesz fel, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítással rendelkezik, a Habosított-PE magas levegőtartalmával sokkal kevésbé okozza a más anyagokra jellemző fokuszáltalan hatást.

METAL-LAYER ZAJSZŰRŐ RENDSZER

Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Ahhoz, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) ne modulálja a berendezés földi referenciaértékét, az AQ zajeloszlása szükséges. A hagyományos árnyékoló rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát az alkatrész földelésére, modulálva és torzítva a kritikus “referencia” alapot, ami viszont torzítja a jelet. A zajeloszlás “árnyékolja az pajzsot”, elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt elérné a talajhoz kapcsolódó réteget.

HYPERLITZ COAX GEOMETRY

Nyolc negatív vezető köreben spirálisan vesz kőrül egy nagyobb keresztmetszetű pozitív vezetőt, így nagyobb keresztmetszetű kábelt hozva létre, minimalizálva a skin hatás hátrányait és alacsony ellenállást biztosítva.

HIDEGEN HEGESZTETT ARANYOZOTT DUGÓK

Ez a dugós kialakítás lehetővé teszi a forrasztás nélküli csatlakozást, ami a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett nagy nyomású ( préselés )technikát alkalmaznak. Mivel a földelők is préseltek igy alacsonyabb a torzítás, mint a forrasztásnál.

AUDIOQUEST Irish Red SUB kábel műszaki adatok:
  • Tömör, 0.5%-ban ezüstözött réz vezetők
  • RCA aszimmetrikus kialakítás
  • Metal-Leyer zajszűrő rendszer
  • HyperLitz Coax geometria
  • Szigetelés: Habosított Polietilén
  • Aranyozott hidegen hegesztett dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Borítás: PVC
  • Hossz: 2 m, 3 m, 5m, 8m, 12m, 16m, 20m
  • Az ár 1db vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Subwoofer Kábel

Típus

Mélyláda Kábel

Technológia

Direkt Aranyozás, Foamed-Polyethylene, HyperLitz Coax, Metal-Layer zajszűrő rendszer

Fémötvözet

0.5% ezüst tartalmú réz

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

12m, 16m, 20m, 2m, 3m, 5m, 8m

Kiszerelés

1 db

Szín

Fekete, Szürke