Barion Pixel

Audioquest X2 hangszórókábel
2023.11.24.
Audioquest Forest Coax Digitális Összekötő Kábel
2023.11.27.

Audioquest G2 hangszórókábel

2 490 Ft

Audioquest G2 hangszórókábel

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: AQ-G2 Kategóriák: , , Címkék:
Leírás
Audioquest G2 hangszórókábel

 

A G2 az AudioQuest Flat Series hangszórókábele koncentrikus kialakítású, LGC réz vezetővel ami lényegesen jobb vezető mint a hagyományos OFC réz kábel. 1,31mm2 keresztmettszetű, PVC köpennyel. Szürke és fehér színben.

 

A féltömör koncentrikus vezetők a tipikus sodrott vezetőkkel szemben lényegesen jobb tulajdonságokkal bírnak. A Semi-Solid Concentric vezetők kevesebb, nagyobb keresztmetszetű vezetőszálat tartalmaznak, amelyek az alkalmazott geometria miatt nem változtatják a helyzetüket a kábel hosszában. A szálak megtartják rögzített, merev kapcsolataikat, ezzel csökkentve a torzítást, javítva a felbontást és a dinamikát, és nagymértékben minimalizálva a szálak kölcsönhatásából adódó durvaságot és zavarosságot.

Tökéletes felületű réz/hosszú szemcséjű réz: Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést és kevesebb szemcsehatárt, mint a standard OFHC réz.

 

Audioquest hangfalkábelek
Zaj és torzítás csökkentés a „Do No Harm!” (Ne árts!) jegyében. 

Az AudioQuest hangfalkábelekre is igaz a „minél feljebb lépsz, annál kevesebbet hallasz” megállapítás. Az egyre magasabb kategória felé haladva itt is egyre több mutatkozik meg a zenéből és egyre kevesebb magából a kábelből, annak saját karakteréből. Az AudioQuest történetének több, mint 40 éve során kialakultak azok az alappilérek, „a négy alapelem” (a (tömör vezetők használata, nagy anyagtisztaság, zaj disszipáció, szigetelés) amelyek mentén zajlanak a fejlesztések, és ez természetesen a hangfalkábelekre is vonatkozik. Az elsődleges feladat persze itt is a zaj minimalizálása és a torzítás csökkentése. Minden a „Do No Harm!” (Ne árts!) vezérelv mentén történik, hiszen az a zenei információ, ami a folyamat közben elveszett, már soha többé nem nyerhető vissza.

További információk
Hosszúság

1m