Barion Pixel

Audioquest G2 hangszórókábel
2023.11.24.
Audioquest Coffee Coax Digitális Összekötő Kábel
2023.11.27.

Audioquest Forest Coax Digitális Összekötő Kábel

16 000 Ft35 600 Ft

Audioquest Forest Coax Digitális Összekötő Kábel

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a torzítást a teljes sávszélességen. Számos esetben fontos a digitális jelátvitel sebessége. Leginkább a nagy fájlok lehető leggyorsabb átvitelénél kritikus, hiszen rengeteg adatot tartalmaz a HD zenei anyag. A Digitalis koax jelátvitel esetében a „sebesség” nem a sebesség miatt kritikus, hanem azért mert a digitális adatfolyamon belüli időviszonyok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciójához. Az adaton belüli információ időalapú sérülése a teret kicsivé és lapossá teszi a 3D helyett és ködössé vállik a kapott jel.

 

Audioquest Forest Coax Digitális Összekötő Kábel

Tömör 0,5%-os ezüsttartalmú, fémréteg szigetelés a rádiófrekvenciás zavarok ellen. A tömör vezetők kiküszöbölik a sodort kábelek szálai között fellépő torzítást.

A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát a készülékek földelésébe, ami torzítást okozhat. A fémréteg szigetelés viszont elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt az elérné a kábel földelési pontját, így az nem juthat a készülékek földpontjára.

Aranyozott csatlakozóit hidegpréssel rögzítették.

További információk
Hosszúság

0.75m, 1.5m, 3m, 5m