Barion Pixel

Audioquest Dragon XLR Analóg Összekötő Kábel
Audioquest Dragon XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.08.16.
Audioquest FireBird XLR Analóg Összekötő Kábel
Audioquest FireBird XLR Analóg Összekötő Kábel
2022.08.16.

Audioquest Dragon RCA Analóg Összekötő Kábel

2 849 600 Ft12 646 500 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, DBS 72VDC rendszerrel, ezüst vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: ICDRAGONRCA050. Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Dragon RCA analóg összekötő kábel a Mythical Creatures analóg összekötő kábel-sorozat tagja, bevezetésével az Audioquest jelentősen túllépte még a saját nagyon magas színvonalát is.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációjával a Dragon a lehető legközelebb áll az AudioQuest hangideáljához – a teljesen láthatatlan kábelhez. Solid Perfect-Surface Silver (PSS) vezetőkkel, ZERO-Tech, FEP Air-Tube szigeteléssel, ezüstözött RF-elvezetőkkel és 7-es szintű zajelvezetéssel rendelkezik, amelyben még az árnyékolás is 100%-ban PSS-ből áll. Nem spóroltak a költségeken, egyetlen részletet sem hagytak figyelmen kívül a kábelen.

 

ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT JELLEMZŐ-IMPEDANCIA) A TÖMÖRÍTETLEN ÁRAMÁTVITEL ÉS A LINEÁRIS ZAJSZŰRÉS ÉRDEKÉBEN.

A kábel és a csatlakoztatott forrás és terhelés közötti karakterisztikus-impedancia eltérések kiküszöbölésének egyetlen teljes módja, ha a kábelnek nincs rögzített karakterisztikus-impedancia értéke. A ZERO-Tech ezt úgy éri el, hogy megszünteti a szigetelés (dielektrikum) és a kábel vezetői közötti kölcsönhatást, ami lehetővé teszi a tömörítetlen áramátvitelt. A minden szempontból fontos tranziens áram korlátlan, és az RF zajszűrés linearizált (oktávról oktávra következetes). A ZERO-Tech jelvezetők közötti teljes leválasztásának megőrzése érdekében az XLR kábelekhez Dual-72v DBS rendszer tartozik.

DRAGON VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Silver (PSS) az AudioQuest legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Silver minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

 

 

 

FEP Air-Tube dielektrikum

A pozitív vezetőknél előnye, hogy szinte nincs érintkezés a vezető fém és a FEP szigetelése között, amely kiváló dielektromos állandójáról és minimális jelinterferenciájáról híres. A negatív vezetők számára előnyös a szándékosan „veszteséges szigetelés” – a levegő és a FEP hiánya segít maximalizálni a negatív kapcsolatot.

72V DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER LEVEL-X RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és az energia nemlineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén különböző mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a “feketébb” háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) “kihúzza” az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.

 

Hanging – Ezüstözött vörösréz dugók

Az AudioQuest legkiválóbb csatlakozói kiváló Hanging-ezüsttel rendelkeznek (nem levert) közvetlenül a rendkívül tiszta vörösréz felett.

Ezüst bevonatú RF-elvezetők

A földelt ezüstözött hengerek maximalizálják a zajeloszlást azáltal, hogy megakadályozzák, hogy egy fémcső kapacitív módon kapcsolja össze az RF-et a vezetőkkel.

Level 7 Noise-Dissipation:  PSS Drains + ZERO-Tech + 72v DBS + Carbon/Graphene Mesh-Network + Direction-Controlled

A mobilhálózatból, a WiFi-ből és a műholdakból származó rádiófrekvenciás zaj mindenhol megtalálható. Az Audioquest 7. szintű lineáris zajeloszlása szén- és grafén-védő hálót, irányított vezetőket, 72 V-os DBS-t és Solid Perfect-Surface Silver (PSS) elvezető vezetékeket tartalmaz, amelyek jelentősen minimalizálják az RF zajelfedő hatásokat.

AUDIOQUEST DRAGON RCA Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
 • Tömör, tökéletes felszínű ezüst (PSS ) vezetőszálak
 • RCA aszimmetrikus kialakítás
 • Szén- és grafén zajszűrő rendszer ( Carbon/Graphene Mesh-Network )
 • RF-Draining Metal: Solid Perfect-Surface Silver (PSS) elvezető vezetékek
 • Zéró karakterisztikus impedancia (ZERO-Tech)
 • Saját szabadalmú  72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
 • Irányhelyes vezetőszálak
 • Dielektrikum: FEP Air-Tubes a minimális jelinterferenciáért
 • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
 • Csatlakozók: RCA dugók
 • RF zaj csökkentet ezüstözött dugóház
 • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 2.5 m, 3 m, 4 m, 5 m, 6 m
 • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Mythical

Típus

RCA kábel

Technológia

72v DBS, Carbon/Graphene Mesh-Network, Directionally, Direkt Ezüstözés, FEP Air-Tubes, PSS Drains, ZERO-Tech

Fémötvözet

PSS – SOLID PERFECT-SURFACE SILVER

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 1m, 2.5m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Fekete