Barion Pixel

Audioquest Black Lab Sub Kábel
2022.09.18.
okki nokki mikroszalas lemeztisztito kefe audiome
Okki Nokki mikroszálas lemeztisztító kefe
2022.10.03.

Audioquest Diamond Coax Digitális Összekötő Kábel

434 300 Ft1 495 900 Ft

Digitális összekötő kábel, DBS 72VDC és NDS rendszerrel, ezüst vezetővel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: AESDIA0.75. Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Diamond Coax Digitális összekötő kábel az Audioquest digitális Coax összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű és figyelemreméltóan magas a teljesítménye. A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációjával. Solid Perfect-Surface Silver (PSS) vezetőkkel,  Hard-Cell Foam szigeteléssel, ezüstözött  árnyékolással, 6-os szintű zajelvezetéssel rendelkezik ( NDS ).

DIAMOND VEZETŐK: TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS)

A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Silver (PSS) az AudioQuest legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Silver minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.

DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL (DBS)

Minden szigetelés két vagy több vezető között dielektrikum, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel minőségét. Ha a dielektrikum torzítatlan, a dielektrikum bevonása (az energia elnyelése és nemlineáris felszabadulása) eltérő mértékű késleltetést (fáziseltolódást) okoz a különböző frekvenciákon és energiaszinteken, ami valós probléma a nagyon időérzékeny többoktávos hang esetében. Az RF Trap beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységeihez fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a DBS térelemeiből ne kerüljön rádiófrekvenciás zaj a jelvezetőkbe.

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 6 – RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

SILVER-PLATED BRAIND SHIELD

Ezüstözött fonott fém árnyékolás

HARD-CEL HAB DIELEKTRIKUM

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

HANGING – EZÜSTÖZÖTT VÖRÖSRÉZ DUGÓK

Rendkívül tiszta vörösrézből készült RCA dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

Audioquest Diamond Coax Digitális Összekötő Kábel műszaki adatok:
  • Tömör, tökéletes felszínű ezüst (PSS) vezetőszálak
  • Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
  • Saját szabadalmú 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
  • Szigetelés: Hard –  Cell Hab a az alacsony jelinterferenciáért
  • ezüstözött árnyékolás
  • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Hossz: 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m, 5 m
  • Az ár darabra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Digital-Audio Interconnects

Típus

SPDIF kábel

Technológia

72v DBS, Direkt Ezüstözés, Hard-Cell Foam, Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)

Fémötvözet

PSS – SOLID PERFECT-SURFACE SILVER

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

0.75m, 1.5m, 1m, 2m, 3m, 5m

Kiszerelés

1 db

Szín

Ezüst, Fekete