Barion Pixel

Audioquest Carbon Coax Digitális Összekötő Kábel
2023.11.09.
Silent Angel Bremen B1T+Eversolo Z6+AQ Cinnamon koax 0,75m csomag
2023.11.09.

Audioquest Cinnamon Coax Digitális Összekötő Kábel

31 700 Ft53 100 Ft

Audioquest Cinnamon Coax Digitális Összekötő Kábel

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a torzítást a teljes sávszélességen. Számos esetben fontos a digitális jelátvitel sebessége. Leginkább a nagy fájlok lehető leggyorsabb átvitelénél kritikus, hiszen rengeteg adatot tartalmaz a HD zenei anyag. A Digitalis koax jelátvitel esetében a „sebesség” nem a sebesség miatt kritikus, hanem azért mert a digitális adatfolyamon belüli időviszonyok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciójához. Az adaton belüli információ időalapú sérülése a teret kicsivé és lapossá teszi a 3D helyett és ködössé vállik a kapott jel.

 

Audioquest Cinnamon Coax Digitális Összekötő Kábel

Tömör 1,25%-os ezüsttartalmú, fémréteg szigetelés a rádiófrekvenciás zavarok ellen. A tömör vezetők kiküszöbölik a sodort kábelek szálai között fellépő torzítást.

A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát a készülékek földelésébe, ami torzítást okozhat. A fémréteg szigetelés viszont elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt az elérné a kábel földelési pontját, így az nem juthat a készülékek földpontjára.

Aranyozott csatlakozóit hidegpréssel rögzítették.

További információk
Hosszúság

0.75m, 1.5m, 3m