Barion Pixel

Audioquest Red River RCA Analóg Összekötő Kábel
2022.09.14.
Audioquest Husky XLR Sub Kábel
2022.09.16.

Audioquest Chicago RCA Analóg Összekötő Kábel

46 000 Ft113 600 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, Fém réteg zajelnyelő rendszerrel, LGC réz vezetőkkel és aranyozott dugókkal

Cikkszám: CHICAGO0.5. Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Chicago RCA analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid LONG-GRAIN Copper (LGC) vezetőkkel, Triple-Balanced-Geometry, Hard-Cell Hab szigeteléssel, Fém réteg zajelnyelés.

CHICAGO VEZETŐK: TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMŰ RÉZ (LGC)

A Solid Long-Grain Copper (LGC) egyenletesebb és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes nagy vezetőképességű) rezet használó kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a vezetőszálak közötti kölcsönhatást, ami a torzítás fő forrása. A felület minősége is kritikus, mert a vezető sínnek tekinthető mind a vezetőn belüli elektromos mezők, mind a vezetőn kívüli mágneses mezők számára. Az LGC-ben kevesebb az oxigén a vezető anyagban, kevesebb szennyeződés, kevesebb szemcsehatár és határozottan jobb teljesítmény.

HARD-CEL HAB dielektrikum

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

METAL-LAYER ZAJSZŰRŐ RENDSZER

Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Ahhoz, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) ne modulálja a berendezés földi referenciaértékét, az AQ zajeloszlása szükséges. A hagyományos árnyékoló rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát az alkatrész földelésére, modulálva és torzítva a kritikus „referencia” alapot, ami viszont torzítja a jelet. A zajeloszlás „árnyékolja az pajzsot”, elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt elérné a talajhoz kapcsolódó réteget.

DUPLA SZIMMETRIKUS GEOMETRIA

Kétszeres szimmetrikus geometria RCA-csatlakozóval van felszerelve, a kábel két vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hidegen hegesztett aranyozott dugók

Ez a dugós kialakítás lehetővé teszi a forrasztás nélküli csatlakozást, ami a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett nagy nyomású ( préselés )technikát alkalmaznak. Mivel a földelők is préseltek igy alacsonyabb a torzítás, mint a forrasztásnál.

AUDIOQUEST CHICAGO RCA Analóg Összekötő kábel műszaki adatok:
  • Tömör, TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMŰ RÉZ (LGC) vezetőszálak
  • RCA aszimmetrikus kialakítás
  • Metal-Layer ( fém réteg ) zajelnyelés
  • Dupla Szimmetrikus geometria ( Double-BALANCED GEOMETRY )
  • Dielektrikum: Hard-CELL hab a kisebb jelinterferenciáért
  • Hidegen hegesztett ( préselt ) aranyozott csatlakozók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Hossz: 0.5 m, 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m, 10m
  • Az ár párra vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Rivers & Elements

Típus

RCA kábel

Technológia

Direkt Aranyozás, Double-Balanced Geometry, Hard-Cell Foam, Metal-Layer zajszűrő rendszer

Fémötvözet

LGC – Solid Long-Grain Copper

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

0.5m, 0.75m, 1.5m, 10m, 1m, 2m, 3m, 4m, 5m, 6m, 7m, 8m, 9m

Kiszerelés

1 pár

Szín

Fekete, Zöld