Barion Pixel

Audioquest Rocket 88 hangfalkábel méterben
2023.07.13.
Audioquest Red River Analóg Összekötő Kábel méterben
2023.07.13.

Audioquest Chicago Analóg Összekötő Kábel méterben

3 530 Ft

Aszimmetrikus analóg összekötő kábel, Fém réteg zajelnyelő rendszerrel, LGC réz vezetőkkel és aranyozott dugókkal

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Chicago RCA analóg összekötő kábel a Rivers & Elements analóg összekötő kábel-sorozat tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó, kimagasló teljesítmény de sokkal alacsonyabb az ár mint Mythical Creatures sorozatban.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Solid LONG-GRAIN Copper (LGC) vezetőkkel, Triple-Balanced-Geometry, Hard-Cell Hab szigeteléssel, Fém réteg zajelnyelés.

CHICAGO VEZETŐK: TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMŰ RÉZ (LGC)

A Solid Long-Grain Copper (LGC) egyenletesebb és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes nagy vezetőképességű) rezet használó kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a vezetőszálak közötti kölcsönhatást, ami a torzítás fő forrása. A felület minősége is kritikus, mert a vezető sínnek tekinthető mind a vezetőn belüli elektromos mezők, mind a vezetőn kívüli mágneses mezők számára. Az LGC-ben kevesebb az oxigén a vezető anyagban, kevesebb szennyeződés, kevesebb szemcsehatár és határozottan jobb teljesítmény.

HARD-CEL HAB dielektrikum

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

METAL-LAYER ZAJSZŰRŐ RENDSZER

Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Ahhoz, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) ne modulálja a berendezés földi referenciaértékét, az AQ zajeloszlása szükséges. A hagyományos árnyékoló rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát az alkatrész földelésére, modulálva és torzítva a kritikus „referencia” alapot, ami viszont torzítja a jelet. A zajeloszlás „árnyékolja az pajzsot”, elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt elérné a talajhoz kapcsolódó réteget.

DUPLA SZIMMETRIKUS GEOMETRIA

Kétszeres szimmetrikus geometria RCA-csatlakozóval szerelhető, a kábel két vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hidegen hegesztett aranyozott dugók

Ez a dugós kialakítás lehetővé teszi a forrasztás nélküli csatlakozást, ami a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett nagy nyomású ( préselés ) technikát alkalmazunk. Mivel a földelők is préseltek igy alacsonyabb a torzítás, mint a forrasztásnál.

További információk
Hosszúság

1m