Barion Pixel

Audioquest NRG-Y2 Tápkábel
2023.11.09.
Audioquest Cinnamon Coax Digitális Összekötő Kábel
2023.11.09.

Audioquest Carbon Coax Digitális Összekötő Kábel

88 700 Ft152 800 Ft

Audioquest Carbon Coax Digitális Összekötő Kábel

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az AudioQuest Digital Coax kábeleket úgy tervezték, hogy minimálisra csökkentsék a torzítást a teljes sávszélességen. Számos esetben fontos a digitális jelátvitel sebessége. Leginkább a nagy fájlok lehető leggyorsabb átvitelénél kritikus, hiszen rengeteg adatot tartalmaz a HD zenei anyag. A Digitalis koax jelátvitel esetében a „sebesség” nem a sebesség miatt kritikus, hanem azért mert a digitális adatfolyamon belüli időviszonyok kritikusak az analóg hullámforma rekonstrukciójához. Az adaton belüli információ időalapú sérülése a teret kicsivé és lapossá teszi a 3D helyett és ködössé vállik a kapott jel.

 

Audioquest Carbon Coax Digitális Összekötő Kábel

Tömör 5%-os ezüsttartalmú, 5-rétegű karbon/fém zajszigetelő rendszerrel (NDS) ellátott digitális koaxiális kábel. Remek választás audiofilek számára. A tömör vezetők kiküszöbölik a sodort kábelek szálai között fellépő torzítást.

Kemény cellás hab belső szigetelés (HCF).

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 5 – RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

HARD-CEL HAB DIELEKTRIKUM

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. A Hard-Cell habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt Habosított-PE-hez, és nitrogén befecskendezéses légzsákokat képez. Mivel a nitrogén (mint a levegő) nem nyeli el az energiát, és ezért nem bocsát ki energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzítás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, így stabil impedancia karaktert hoznak létre, és tovább csökkentik a torzítást.

HANGING – EZÜSTÖZÖTT RÉZ DUGÓK

Rendkívül tiszta rézből készült RCA dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

Audioquest Carbon Coax Digitális Összekötő Kábel műszaki adatok:
  • Tömör, 5%-os ezüsttartalmú vezetőszálak
  • Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
  • Saját szabadalmú 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
  • Szigetelés: Hard –  Cell Hab a az alacsony jelinterferenciáért
  • ezüstözött árnyékolás
  • Direkt ezüstözött réz dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Hossz: 0.75 m, 1 m, 1.5 m, 2 m, 3 m, 5 m
  • Az ár darabra vonatkozik
További információk
Hosszúság

0.75m, 1.5m, 1m, 2m, 3m