Barion Pixel

Audioquest Husky RCA Sub Kábel
2022.09.16.
Audioquest Irish Red Sub Kábel
Audioquest Irish Red Sub Kábel
2022.09.18.

Audioquest Boxer Sub Kábel

74 500 Ft266 800 Ft

Aszimmetrikus csatlakozóval szerelt sub kábel, NDS rendszerrel, ezüst tartalmú réz vezetőkkel és ezüstözött réz dugókkal

Cikkszám: BOXER02. Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Boxer Sub kábel az Audioquest mélyláda kábel-sorozat egyik tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó és kimagasló teljesítmény nyújt kategóriájában.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Tömör réz vezető 1.25% ezüst tartalommal, Double-Balanced-Geometry, Polyethylene Air-Tube szigeteléssel, Karbon alapú 3 rétegű zajelnyelés ( NDS ).

BOXER VEZETŐK: TÖMÖR 1.25%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB TELJESÍTMÉNYÉÉRT

Tömör, 1.25%-ban ezüstözött réz vezetők: Rendkívül költséghatékony módja a videó és digitális jel átvitelének maximalizálására. Kemény és lehengerlő a teljes hangtartományban ezért a mélysugárzó „élességének” növelésére kitűnő,  így javítva az artikulációt és az érthetőséget.

POLYETHYLENE AIR-TUBE DIELEKTRIKUM

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai elnyelik az energia egy bizonyos hányadát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. Az AudioQuest azonban polietilén légcső szigetelést használ mindkét vezetőn a geometria jobb stabilizálása és áttekinthetőség érdekében. Mivel a levegő szinte semmilyen energiát nem vesz fel, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jobb torzítási profillal rendelkezik, a polietilén légcső szigetelés magas levegőtartalommal sokkal kevésbé okozz jeltorzulást.

SZÉNALAPÚ LINEARIZÁLT 3 – RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)

Napjaink környezetét telített rádiófrekvenciás zajok uralják, amelyeket rendkívül nehéz kiszűrni vagy visszaszűrni. A műholdakból, mobiltornyokból, Bluetooth-ból stb. származó zaj frekvenciái olyan rendkívül keskenyek, hogy a hagyományos árnyékolás, illetve a soros vagy sönt-szűrő teljesen alkalmatlan. A nagy felbontású hangot meghatározó felharmonikusokat és térbeli jeleket hordozó alacsony szintű jelek nagy részét elfedik az indukált rádiófrekvenciás zajok. Az AQ átfogó linearizált zajszűrő rendszere több árnyékolást és egy szénalapú lineáris ellenállású hálózatot kombinál, amely ennek a zajnak a nagy részét hővé alakítja. A “linearizált” alatt azt értjük, hogy a rendszer rendkívül széles sávszélességben egyformán hatékony, nem pedig csak kiválasztott frekvenciákon, ahogy az elterjedtebb. A fennmaradó rossz energiát az irányított jel- és árnyékolóvezetőkön keresztül hatékonyan elvezetjük az érzékeny erősítő áramkörökből.

DUPLA SZIMMETRIKUS GEOMETRIA

Kétszeres szimmetrikus geometria RCA-csatlakozóval van felszerelve, a kábel két vezetéke biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiválóak legyenek és alacsony maradjon a torzításuk.

Hanging – Ezüstözött vörösréz dugók

Rendkívül tiszta vörösrézből készült XLR dugók kábelekhez vannak hidegen hegesztve. A csupasz rezet egy tiszta ezüstből készült üstbe merítik (akasztják), ahelyett, hogy egy alacsonyabb minőségű oldatban dörzsölnék.

AUDIOQUEST Boxer SUB kábel műszaki adatok:
  • Tömör, 1.25%-ban ezüstözött réz vezetők
  • RCA aszimmetrikus kialakítás
  • Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)
  • Dupla Szimmetrikus geometria ( DOUBLE-BALANCED GEOMETRY )
  • Dielektrikum: Polyethylene Air-Tubes a minimális jelinterferenciáért
  • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Borítás: Kábel harisnya 5 méterig és 8 métertől PVC
  • Hossz: 2 m, 3 m, 5m, 8m, 12m, 16m, 20m
  • Az ár 1db vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Subwoofer Kábel

Típus

Mélyláda Kábel

Technológia

Direkt Ezüstözés, Double-Balanced Geometry, Polyethylene Air-Tubes, Szénalapú lineáris zajszűrő rendszer (NDS)

Fémötvözet

1.25% ezüst tartalmú réz

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

12m, 16m, 20m, 2m, 3m, 5m, 8m

Kiszerelés

1 db

Szín

Barna, Fekete