Barion Pixel

Audioquest Silver Cloud Tápkábel
Audioquest Silver Cloud Tápkábel
2022.07.07.
Audioquest Blizzard Tápkábel
Audioquest Blizzard Tápkábel
2022.07.07.

Audioquest Blizzard XTRM Tápkábel

398 600 Ft555 400 Ft

High-End kategóriás komponensekhez kifejlesztett általános tápkábel réz vezetőkkel

Cikkszám: BLIZZARDEU01E. Kategóriák: , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Blizzard XTRM Tápkábel magas minőségű audio komponensekhez kifejlesztett általános tápkábel.

Míg sok AC áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik, hogy megfeleljen a nagy áramigénynek, a kábel impedanciájának karakterisztikája is kulcsfontosságú az optimális teljesítményhez. Ellentétben a legtöbb AC áramú kábellel, amelyek szűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest AC kábelek alacsony egyenáramú ellenállást és ZERO (no)  karakterisztikus impedanciát kombinálnak, hogy igény szerint tömörítetlen nagyáramú tranzienseket biztosítsanak.

TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK

 

 

 

A kiváló fém- és vezetőgeometria nagymértékben csökkenti a fülfárasztó tranziens intermodulációs (TIM) torzítást. A PSC+ vezetők méretének gondos megválasztása biztosítja, hogy Blizzard XTRM teljesítménye a lehető legjobb legyen.

AZ RF/ND-TECH (SZABADALMAZTATOTT RÁDIÓFREKVENCIÁS FÖLDZAJ-LEVEZETÉS) AZ INDUKÁLT RF-ZAJ MEGSZÜNTETÉSÉVEL MINIMALIZÁLJA AZ ÁRAMKÖRÖK HELYTELEN VISELKEDÉSÉT.

A váltakozó áramú földelővezetékek védelmet nyújthatnak az elektromos rövidzárlat ellen, de egyben antennaként is működnek. Így ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Ez az RF-zaj megkerüli az alkatrész-tápegységeket, és általában közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköreihez csatlakozik. Az AudioQuest RF/ND-Tech nagymértékben csökkenti ezt a torzítást, és a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb sávszélességén (tartományán) példa nélküli mértékű zajszűrést eredményez. Egyedülálló áramköri topológiánk közös modusú fáziskiegyenlítő tömböt használ, a szabadalmaztatott dielektromos anyagokkal együtt, amelyek további differenciális lineáris szűrést biztosítanak.

72v dielektromos előfeszítésű rendszer Level-X rádiófrekvenciás csapdával (DBS)

Minden szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek elektromos tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a szigetelés nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (az energia elnyelése és nem lineáris visszaengedése a jeláramba) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami jelentős problémát jelent a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében. Az AudioQuest több szabadalommal védett DBS erős, stabil elektrosztatikus mezőt hoz létre, amely telíti és polarizálja (rendezi) a szigetelés molekuláit. Ez minimalizálja a nemlineáris időkésleltetéseket, ami azt eredményezi, hogy a „feketébb” háttérből tisztább hang jön ki. A DBS akkumulátorcsomagban lévő Level-X RF-csapda (az AudioQuest Niagara sorozatú hálózati termékekhez kifejlesztett technológia) „kihúzza” az RF-zajt a kábelből, megakadályozva, hogy az RF beszivárogjon az elektronikába. A DBS Pack akkumulátorok élettartama körülbelül 10 év. Használja a tesztgombot az állapot ellenőrzéséhez.

IRÁNYÍTOTTSÁG

Minden húzott fémszál vagy vezeték nem szimmetrikus, tehát irányított szemcseszerkezetű. Az AudioQuest úgy szabályozza az ebből eredő RF impedancia-változást, hogy a zaj elvezetésre kerüljön onnan, ahol torzítást okozna. A helyes irányt minden AudioQuest audio kábelben használt fémvezetők minden egyes tételének meghallgatásával határozzuk meg. Adott esetben a csatlakozókon egyértelműen nyilak vannak jelölve a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljénél a nyilak nemcsak a zajszűrés részeként a fémirányúltságot optimalizáló irányt jelzik, hanem az árnyékolás és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzik a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

Audioquest Blizzard XTRM Tápkábel műszaki adatok
 • Tökéletes felszínű réz (PSC+ ) vezetőszálak
 • Kompresszió nélküli magas áram átvitel
 • Magas minőségű eszközökhöz optimalizált kivitel
 • Ajánlott eszközök: Integrált erősítő, Végerősítő, AV-Receivers, aktív hangsugárzó, aktív mélyláda, CD lejátszó, DAC
 • Saját szabadalomra épült, földelési zajt elnyelő technológia
 • Zéró karakterisztikus impedancia (50 Hz – 1 MHz)
 • Saját szabadalmú 72VDC ( DBS ) aktív szigetelő rendszer
 • Irányhelyes vezetőszálak
 • Direkt ezüstözött vörös réz dugók
 • C13 ( RMS 10A ), C19 ( RMS 16A ) dugókkal rendelhető
 • Hossza: 1 méter, 2 méter, 3 méter, 4.5 méter, 6 méter
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Wind

Típus

Tápkábel

Technológia

72v DBS, Directionally, Direkt Ezüstözés, Level-X Ultra-Lineáris Zajcsökkentő, RF/ND-Tech, ZERO-Tech

Fémötvözet

PSC+ – SOLID PERFECT-SURFACE COPPER+

Vezető keresztmetszet

3.31 mm2

Dugó csatlakozó

C13, C19, Schuko villásdugó

Hosszúság

1m, 2m, 3m, 4.5m, 6m

Szín

Ezüst, Fekete

Videó

Videó