Barion Pixel

Audioquest Greyhound Sub Kábel
Audioquest Greyhound Sub Kábel
2022.09.18.
Audioquest Diamond Coax Digitális Összekötő Kábel
Audioquest Diamond Coax Digitális Összekötő Kábel
2022.09.20.

Audioquest Black Lab Sub Kábel

19 900 Ft78 000 Ft

Aszimmetrikus RCA sub kábel, Metal-Layer zajelnyelési rendszerrel, LGC réz vezetőkkel és aranyozott dugókkal

Cikkszám: BLAB02. Kategóriák: , , Címkék:
Leírás

Az Audioquest Black Lab Sub kábel az Audioquest mélyláda kábel-sorozat egyik tagja. Ez a kábel önmagában is gyönyörű, figyelemreméltó és kimagasló teljesítmény nyújt kategóriájában.

A magasminőségű anyagok és az élvonalbeli zajelnyomási technológiák tökéletes kombinációja. Tömör LGC réz,  Symmetrical Coax Geometry, Foamed Polyethylene szigeteléssel, Fém alapú zajelnyelés.

BLACK LAB VEZETŐK: TÖMÖR LGC RÉZ VEZETŐK A JOBB TELJESÍTMÉNYÉÉRT

A Solid Long-Grain Copper (LGC) egyenletesebb és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes nagy vezetőképességű) rezet használó kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a szálkölcsönhatást, ami a torzítás fő forrása. A felület minősége kritikus, mert a vezető sínvezetőnek tekinthető mind a vezetőn belüli elektromos mezők, mind a vezetőn kívüli mágneses mezők számára. Az LGC-nek kevesebb rézoxidja van a vezető anyagban, kevesebb szennyeződés, kevesebb szemcsehatár és határozottan jobb teljesítmény.

 

 

HABOSÍTOTT POLIETILÉN SZIGETELÉS

Bármilyen szilárd anyag, amely egy vezető mellett van, valójában egy tökéletlen áramkör része. A vezetékek szigetelése és az áramköri lapok anyagai mind elnyelik az energiát. Ennek az energiának egy része eltárolódik, majd torzításként felszabadul. Mivel a levegő szinte semmi energiát nem vesz fel, a polietilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítással rendelkezik, a Habosított-PE magas levegőtartalmával sokkal kevésbé okozza a más anyagokra jellemző fokuszáltalan hatást.

METAL-LAYER ZAJSZŰRŐ RENDSZER

Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Ahhoz, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) ne modulálja a berendezés földi referenciaértékét, az AQ zajeloszlása szükséges. A hagyományos árnyékoló rendszerek jellemzően elnyelik, majd elvezetik a zaj/RF energiát az alkatrész földelésére, modulálva és torzítva a kritikus “referencia” alapot, ami viszont torzítja a jelet. A zajeloszlás “árnyékolja az pajzsot”, elnyeli és visszaveri a zaj/RF energia nagy részét, mielőtt elérné a talajhoz kapcsolódó réteget.

SYMMETRICAL COAX GEOMETRY

Az azonos pozitív (+) és negatív (-) vezetékek megakadályozzák, hogy az árnyékolást rossz minőségű vezetőként használják.

HIDEGEN HEGESZTETT ARANYOZOTT DUGÓK

Ez a dugós kialakítás lehetővé teszi a forrasztás nélküli csatlakozást, ami a torzítás gyakori forrása. A forrasztás helyett nagy nyomású ( préselés )technikát alkalmaznak. Mivel a földelők is préseltek igy alacsonyabb a torzítás, mint a forrasztásnál.

AUDIOQUEST Black Lab SUB kábel műszaki adatok:
  • Tömör, LGC réz vezetők
  • RCA aszimmetrikus kialakítás
  • Metal-Leyer zajszűrő rendszer
  • Szimmetrikus Coax geometria
  • Szigetelés: Habosított Polietilén
  • Aranyozott hidegen hegesztett dugók
  • Csatlakozók: RCA dugó
  • Borítás: PVC
  • Hossz: 2 m, 3 m, 5m, 8m, 12m, 16m, 20m
  • Az ár 1db vonatkozik
További információk
Márka

Audioquest

Széria

Subwoofer Kábel

Típus

Mélyláda Kábel

Technológia

Direkt Aranyozás, Foamed-Polyethylene, Metal-Layer zajszűrő rendszer, Szimmetrikus Coax

Fémötvözet

LGC – Solid Long-Grain Copper

Dugó csatlakozó

RCA Dugó

Hosszúság

12m, 16m, 20m, 2m, 3m, 5m, 8m

Kiszerelés

1 db

Szín

Fehér, Fekete