Barion Pixel

KEF R7 Meta álló hangfal AudioMe
KEF R7 Meta állóhangfal
2023.03.10.
AudioQuest_Pegasus_XLR_analog_osszekoto_kabel_audiome
Audioquest Pegasus XLR analóg összekötő kábel
2023.03.28.

Audioquest Black Beauty XLR analóg összekötő kábel

339 500 Ft509 100 Ft

Audioquest Black Beauty XLR analóg összekötő kábel ZERO technológiával. PSC+ irányvezérelt vezetők, szén+grafén hálós kialakítású árnyékolás. Tökéletes felületű vezetők, réz bevonatú csatlakozó házak, közvetlenül ezüstözött extrém tisztaságú vörösréz RCA/XLR csatlakozók.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás
Audioquest Black Beauty XLR analóg összekötő kábel
Bemutatkoznak az AudioQuest új Black Beauty és Pegasus ZERO Technológiás analóg interkonnekt kábelei

A ZERO-Tech és a Mythical Creatures széria tagjai (ThunderBird, FireBird és Dragon) által képviselt kiemelkedő hangminőséget lehetővé tevő technológiák zöme az új Mythical Horses sorozatban is megjelenik. A Black Beauty illetve a Pegasus révén ezek a technológiák most egy szélesebb közönség számára is elérhetővé váltak.

Egy nagyon bonyolult kábelkonstrukcióról van szó, amelynek ennek ellenére rugalmasnak és hajlíthatónak kel maradnia. Ennek megőrzése érdekében a felső kategóriás Mythical sorozat két (RCA) vagy három (XLR) különálló kábelből áll. Bár a geometria szintén igen összetett, a Black Beauty és a Pegasus esetében a ZERO Tech nem két vagy három, hanem egyetlen kábelbe építve jelenik meg. A külméret a kétvezetékes RCA változatoknál kicsivel kisebb, a háromvezetékes XLR változatoknál nagyobb.

Mindkét Mythical Horse összekötőkábel, a Black Beauty és a a Pegasus is irányított, tömör, tökéletes felületű PSC+ vezetőket és szén/grafén árnyékolást kapott. A csatlakozó ház réz bevonatú, a  vörösréz csatlakozók közvetlenül ezüstözöttek. Ezenkívül a torzítás további csökkentése és a rádiófrekvenciás zajok elvezetése érdekében a Pegasus-ban a földzaj disszipációs szál ezüsttartalma a Black Beauty-nál alkalmazott 0,5%-kal szemben 6%.

A Mythical Creatures szériához hasonlóan a Pegasus RCA változata egyetlen 72V-os DBS Pack-ket kapott. Ugyanakkor a ZERO-Tech integritásának megőrzése érdekében az XLR változat Dual-DBS-sel (2x72V egy tokban) van szerelve.

 

Miért különleges minden Mythical Horses és Mythical Creatures kábel?

·      A ZERO-Tech (nulla karakterisztikus impedancia) optimalizálja a zaj disszipációt és megakadályozza a forrás és a kábel, valamint a kábel és a terhelő (bemeneti) impedancia eltérések által okozott torzítást.

·      Dedikált, különálló, dupla szimmetrikus RCA és tripla szimmetrikus XLR konstrukciók. Az árnyékolást soha nem használják földreferenciaként.

·      Tökéletes felületű vezetők (irányvezérelt tömör PSC+ réz vagy PSS ezüst)

·      Szén+grafén hálós kialakítású árnyékolás.

·      Ezüstözött vagy tiszta PSS ezüst irányvezérelt RF elvezető földzaj disszipációs szálak

·      Réz vagy ezüst bevonatú csatlakozó házak, melyek maximalizálják az RF-elvezetést, ezáltal minimalizálva az RF csatolást a vezetőkhöz.

·      Közvetlenül ezüstözött extrém tisztaságú vörösréz RCA/XLR csatlakozók.

Az Audioquest Black Beauty XLR analóg összekötő kábel 0,60 méteres hosszúságtól rendelhető.

További információk
Hosszúság

0.6m, 1.5m, 1m, 2m

Érdekelhetnek még…