Barion Pixel

AudioQuest_Pegasus_XLR_analog_osszekoto_kabel_audiome
Audioquest Pegasus XLR analóg összekötő kábel
2023.03.28.
AudioQuest_Pegasus_XLR_analog_osszekoto_kabel_audiome
Audioquest Pegasus RCA analóg összekötő kábel
2023.03.28.

Audioquest Black Beauty RCA analóg összekötő kábel

278 200 Ft388 000 Ft

Audioquest Black Beauty RCA analóg összekötő kábel ZERO technológiával. Tökéletes felületű PSC+ réz vezetők, szén+grafén hálós kialakítású árnyékolás. Réz bevonatú csatlakozó házak, melyek maximalizálják az RF-elvezetést, ezáltal minimalizálva az RF csatolást a vezetőkhöz. Közvetlenül ezüstözött extrém tisztaságú vörösréz RCA/XLR csatlakozók.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , Címkék:
Leírás
Audioquest Black Beauty RCA analóg összekötő kábel
Bemutatkoznak az AudioQuest új Black Beauty és Pegasus ZERO Technológiás analóg interkonnekt kábelei

A ZERO-Tech és a Mythical Creatures széria tagjai (ThunderBird, FireBird és Dragon) által képviselt kiemelkedő hangminőséget lehetővé tevő technológiák zöme az új Mythical Horses sorozatban is megjelenik. A Black Beauty illetve a Pegasus révén ezek a technológiák most egy szélesebb közönség számára is elérhetővé váltak.

Egy nagyon bonyolult kábelkonstrukcióról van szó, amelynek ennek ellenére rugalmasnak és hajlíthatónak kel maradnia. Ennek megőrzése érdekében a felső kategóriás Mythical sorozat két (RCA) vagy három (XLR) különálló kábelből áll. Bár a geometria szintén igen összetett, a Black Beauty és a Pegasus esetében a ZERO Tech nem két vagy három, hanem egyetlen kábelbe építve jelenik meg. A külméret a kétvezetékes RCA változatoknál kicsivel kisebb, a háromvezetékes XLR változatoknál nagyobb.

Mindkét Mythical Horse összekötőkábel, a Black Beauty és a a Pegasus is irányított, tömör, tökéletes felületű PSC+ vezetőket és szén/grafén árnyékolást kapott. A csatlakozó ház réz bevonatú, a  vörösréz csatlakozók közvetlenül ezüstözöttek. Ezenkívül a torzítás további csökkentése és a rádiófrekvenciás zajok elvezetése érdekében a Pegasus-ban a földzaj disszipációs szál ezüsttartalma a Black Beauty-nál alkalmazott 0,5%-kal szemben 6%.

A Mythical Creatures szériához hasonlóan a Pegasus RCA változata egyetlen 72V-os DBS Pack-ket kapott. Ugyanakkor a ZERO-Tech integritásának megőrzése érdekében az XLR változat Dual-DBS-sel (2x72V egy tokban) van szerelve.

Miért különleges minden Mythical Horses és Mythical Creatures kábel?

·      A ZERO-Tech (nulla karakterisztikus impedancia) optimalizálja a zaj disszipációt és megakadályozza a forrás és a kábel, valamint a kábel és a terhelő (bemeneti) impedancia eltérések által okozott torzítást.

·      Dedikált, különálló, dupla szimmetrikus RCA és tripla szimmetrikus XLR konstrukciók. Az árnyékolást soha nem használják földreferenciaként.

·      Tökéletes felületű vezetők (irányvezérelt tömör PSC+ réz vagy PSS ezüst)

·      Szén+grafén hálós kialakítású árnyékolás.

·      Ezüstözött vagy tiszta PSS ezüst irányvezérelt RF elvezető földzaj disszipációs szálak

·      Réz vagy ezüst bevonatú csatlakozó házak, melyek maximalizálják az RF-elvezetést, ezáltal minimalizálva az RF csatolást a vezetőkhöz.

·      Közvetlenül ezüstözött extrém tisztaságú vörösréz RCA/XLR csatlakozók.

Az Audioquest Black Beauty RCA analóg összekötő kábel 0,60 méteres hosszúságtól rendelhető.

További információk
Hosszúság

0.6m, 1.5m, 1m, 2m