Barion Pixel

Audiolab 8300A integralt erosito audiome
Audiolab 8300A integrált erősítő
2024.01.17.
Fyne Audio F502 SP feher audiome
Fyne Audio F502 SP álló hangfal DEMO bemutatótermi modell, garanciával
2024.01.31.

Audiolab Omnia hálózatos (all-in-one) integrált erősítő DEMO bemutatótermi modell, garanciával!

434 990 Ft

Az Audiolab Omnia egy cd-lejátszó, integrált erősítő, vezeték nélküli hálózati zene lejátszó, DAC, fejhallgató-erősítő és előerősítő – egyetlen egységben!

Ezüst színű DEMO bemutatótermi modell, garanciával! Kizárólag 1 db elérhető, gyári csomagolással, minden alkatrésszel együtt, tökéletes állapotban.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Omnia hálózatos integrált erősítő. A Hi-Fi-t és az életmódot általában megkülönböztető vonalakat egyesítve, az Audiolab Omnia a dizájn, az anyagesztétika és a kényelmes használhatóság mellett minden funkcióval rendelkezik ahhoz, hogy egy kompromisszumok nélküli otthoni audio rendszer központi eleme legyen!

Az Audiolab Omnia megtartotta a díjnyertes, azonnal felismerhető Audiolab design elemeket. Az egyszerű, mégis feltűnő megjelenésű, ívelt, szálcsiszolt alumínium házon azonnal látszik, hogy „tipikus Audiolab”!

Egy olyan világban, ahol a zene manapság elérhetőbb, a források pedig változatosabbak, mint valaha, az Omnia nem tesz különbséget közöttük. Bárhogyan is hallgatod a zenédet, az Omnia gondoskodik rólad! Az Audiolab Omnia egy cd-lejátszó, integrált erősítő, vezeték nélküli hálózati zene lejátszó, DAC, fejhallgató-erősítő és előerősítő – egyetlen egységben!

Kiváló minőségű CD-futómű

Rendkívül robusztus és megbízható; Az Omnia CD meghajtója a kategória vezető 6000CDT futóműre épül és előre olvasható digitális puffert kapott a lemezkiolvasási hibák csökkentése érdekében. Az Omnia legtöbbször képes lejátszani azokat a karcos és sérült CD-ket is, amelyeket a hagyományos mechanikák nem tudnak olvasni.

Csatlakozási lehetőségek hagyományos hangforrásokhoz

Az Audiolab 6000-es sorozat további készülékeihez hasonló kiváló minőségű analóg előerősítő áramköröket használtak fel. Az analóg források csatlakoztatásához csak vonalszintű RCA bemeneteket használtak, az előerősítő áramkör a lehető legegyszerűbb maradt. A jeltisztaság megőrzése érdekében a felhasznált alkatrészek kiváló minőségűek, a vonalszintű bemeneti jelek pedig egy precíziós analóg hangerősítő fokozatba jutnak. Az Omnia a saját kategóriájában előerősítőként is kiemelkedő minőséget képvisel.

A dedikált MM phono bemenet azt jelenti, hogy az analóg lemezjátszó közvetlenül csatlakoztatható az Omniához. Ez egy kiváló minőségű, alacsony zajszintű, precíz RIAA hangszínszabályozással rendelkező phono fokozat. A díjnyertes 6000-es sorozat bemenetének továbbfejlesztéséről van szó és úgy lett kialakítva, hogy a legtöbbet hozza ki a vinyl lemezek barázdáiból.

Hálózati zenelejátszás

A hálózati lejátszáshoz az Audiolab Omnia nemcsak Wi-Fi, hanem Ethernet porttal is rendelkezik, ezért a nagy felbontású digitális zenei fájlok nagyobb sávszélesség igénye nem jelent problémát.

A vezeték nélküli zene lejátszás legkényelmesebb eléréséhez az Omnia kiváló minőségű, alacsony késleltetésű Bluetooth-kapcsolatot kínál a Bluetooth aptX szabványnak megfelelően.

Az erősítő a DTS Play-Fi applikációt használja a streamelt tartalmak megjelenítéséhez, amely kiváló minőségű, a teljes otthont lefedő vezeték nélküli lejátszást tesz lehetővé. A DTS Play-Fi akár 24 bit/192 kHz-ig képes nagy felbontású zenei fájlok streamelésére.

USB DAC szekció 

Az USB DAC az új ESS9038 Q2M SABRE 32 Reference konvertert használja. Ez a DAC chip az ESS Technology 32 bites HypersStream II architektúráját és a Time Domain Jitter Eliminator-t használva ultra alacsony zajszintet és nagy dinamikatartományt biztosít.

Valószínűleg egyetlen cég sem tud többet arról, mint az Audiolab, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni ebből a technikailag kiváló, de kihívást jelentő DAC-technológiából. Még 2011-ben a  világszerte elismert M-DAC volt az egyik első olyan otthoni audio eszköz, amely ESS chipet tartalmazott.

Az USB DAC szekción keresztül az Omnia az MQA (Master Quality Authenticated) teljes dekódolását is kínálja. Az MQA egy díjnyertes brit technológia, amely az eredeti mesterfelvétel hangját nyújtja. Az Omnia MQA dekódoló technológiát alkalmaz, amely – az USB bemeneten keresztül – lehetővé teszi az MQA audio fájlok és adatfolyamok lejátszását az eredeti fájl teljes felbontásának megfelelően. Ez a kódolás a jelet a DAC és az előerősítő fokozatain keresztül továbbítja. Az MQA fájlok a TIDAL „HiFi” minőségű előfizetésével érhetők el (egyéb források mellett).

IPS LC kijelző

Az Audiolab Omnia színes IPS LCD-kijelzőt használ, amely jobb színtisztaságot és alacsonyabb energiafogyasztást kínál, mint a TFT-kijelzők. A kiváló minőségű kijelzőn keresztül az Audiolab Omnia egyszerűsített általános felhasználói felületet és grafikus integrációt kínál a zeneforráshoz és a lejátszási formátumokhoz. Vadonatúj protokollt használ a valós idejű VU meter szintkijelzéshez is, amely egy csipetnyi hifi finomságot ad a funkcionális és jó megjelenésű kijelzőfelülethez.

ROON

Ezen túlmenően az Omnia is Roon tesztelt készülék, így megnyílik a Roon világa is! A Roon platform alapvető célja, hogy folyamatosan kiváló felhasználói élményt biztosítson. Ez a cél nem áll meg a szoftvernél, az élmény egészen az audiolejátszó hardverig terjed, gyártótól függetlenül. A Roon partnereként az Audiolab berendezéseket biztosított a Roon számára a különféle operációs rendszerekkel és számítógépekkel való teszteléshez.

A Roon átalakítja a zeneböngészés élményét. A művészek fényképei, életrajzai, véleményei, dalszövegei, turnédátumai és a zeneszerzők automatikusan megtalálhatók, így a zenehallgató a linkekkel összekapcsolva egy böngészésre alkalmas, kereshető digitális magazint hozhat létre a gyűjteményéből!

A Roon ugyanazokat a hivatkozásokat használja személyes fájljai és a TIDAL-on elérhető több millió zeneszám között. Így Ön egy a Roon által ismert felvétellel kezdheti a zenehallgatást, majd felfedezheti a gyűjteményén túli világ új zeneszámait is!

A zeneböngészés mellett a Roon egy több helyiségből álló, többfelhasználós hálózati audioplatform is, amely az audiofilek szigorú szabványai szerint készült. Olyan funkciókat kínál, mint a bithelyes lejátszás, a DSD és PCM mintavételezés vagy a többcsatornás lejátszás.

Az Audiolab Omnia hálózatos integrált erősítő egy egységben kínál mindent, amire csak egy zenehallgatónak szüksége lehet.

Műszaki adatok
Erősítő típus: A/B osztály
Teljesítmény(Watt): 2x50W – 8 Ohm, 2x75W – 4 Ohm
Frekvencia átvitel (Hz): 20 – 20.000 Hz
Teljes harmonikus torzítás(THD) (%): 0,0004
Jel-zaj viszony S/N (dB): 114 dB
D/A konverter: 192kHz/32bit (ES9038Q2M 32-bit DAC)
Hálózati funkció : Igen
WiFi vevőegység: Igen
Bluetooth vevőegység: Igen (Bluetooth 5.0 (aptX/aptX LL))
AirPlay kompatibilitás: Nem
Ethernet csatlakozó: Igen
Digitális bemenet: 2x Optikai, 2x Koaxiális
USB bemenet: Igen, 1xA (MP3/WMA/AAC/WAV), 1xB (44.1kHz – 768kHz (PCM) / DSD64, DSD128, DSD256, DSD512)
Hálózati zenelejátszás (DLNA): Igen
Toroid transzformátor: Igen, nagyméretű 200VA
Dedikált fejhallgató erősítő: Igen
Bemenő jel érzékenység(mV): 720
Analóg bemenet: 3xRCA, 1xPhono(MM)
Power IN RCA bemenet: Igen
Pre-Out kimenet: Igen
Digitális kimenet: Nincs
Fejhallgató kimenet: Igen
Mélysugárzó kimenet: Igen(pre-out)
A/B hangsugárzó zóna: Nincs
Loudness funkció: Nincs
Mély/Magas hangszínszabályozás: Nincs
Ingyenes applikáció mobil eszközre: Igen, DTS Play-Fi (Android / iOS / Kindle Fire / Windows PC Control Support)
Kijelző: Igen, (800x480mm) large size full view IPS LCD
Decibel alapú hangerőszabályozás: Igen
Távvezérlő: Igen
Aranyozott csatlakozók: Igen
Hangsugárzók Bi-Wire erősítése: Nem
Lecsatolható tápkábel: Igen
Trigger kapcsoló: Igen
Stand-by fogyasztás(Watt): 0,5 W
Tömeg (kg): 9,1 kg
Méretek ( szél. x mag. x mély. ) – mm: 440 x 156 x 327 mm
Szín: ezüst, fekete
Gyártó: Audiolab
További információk
Tömeg 9,1 kg
Méretek 32,7 × 44 × 15,6 cm

Érdekelhetnek még…

  • Audioquest Monsoon Tápkábel

    163 500 Ft277 500 Ft
  • Audioquest Blizzard Tápkábel

    274 000 Ft430 700 Ft
  • Silent Angel Bonn N8 Audio switch

    189 000 Ft