Barion Pixel

FYNE Audio F500SP állványos hangfal Audiome
Fyne Audio F500SP állványos hangfal DEMO bemutatótermi modell, garanciával!
2024.01.17.
Audiolab 8300A integralt erosito audiome
Audiolab 8300A integrált erősítő
2024.01.17.

Audiolab 9000A integrált erősítő DEMO bemutatótermi modell, garanciával!

634 990 Ft

Az Audiolab 9000A integrált erősítő az Audiolab legújabb és eddigi legjobb erősítője. Teljesítménye 2x100W 8Ohmon, beépített felső kategóriás DAC, phono előerősítő és fejhallgató erősítő egy modern csomagban. A 9000A elő és végfoka kettéválasztható, ami nagyon megkönnyíti rendszerbe illeszthetőségét.

Fekete színű DEMO bemutatótermi modell, garanciával! Kizárólag 1 db elérhető, gyári csomagolással, minden alkatrésszel együtt, tökéletes állapotban.

Szállítás: 10 munkanapon belül.
Leírás

Audiolab 9000A integrált erősítő

Az Audiolab 9000A integrált erősítő a brit gyártó eddigi legfejlettebb és legjobb erősítője. A sokoldalúság mindig kulcsfontosságú szempont volt az Audiolab integrált erősítőinek tervezése során, a 9000A pedig minden audiofil zenehallgatót képes kiszolgálni. Digitális és analóg bemenetekkel egyaránt rendelkezik, de vezeték nélküli csatlakozási lehetőséget is kínál a hordozható eszközökhöz. Emellett vadonatúj phono fokozata is van az analóg lemezek lejátszásához, sőt fejhallgató erősítője is kategória vezető.

Látványos kijelző

A modern hifi-rajongók igényeinek megfelelő 9000A a színes IPS LCD képernyője révén tiszta és informatív lejátszási, forrás- és fájlinformációkat kínál. Az optimális teljesítmény érdekében számos a felhasználó által meghatározható egyedi menü beállítás lehetséges. Különféle megjelenítési lehetőségek is rendelkezésre állnak, amelyek két VU meter opciót is tartalmaznak. Ezáltal lehetővé válik az is, hogy a 9000A vizuálisan informatív legyen, de a kikapcsolt kijelző beállítás esetén egyszerűen csak az audiorendszer diszkréten a háttérbe vonuló középpontjaként funkcionál.

Rugalmas és sokszínű

A kategóriáján belüli vetélytársaktól első látásra könnyen megkülönböztethető Audiolab 9000A a digitális sokszínűségét csodálatosan ötvözi analóg múltjával. A prémium kategóriájú

D/A konverter, ahogyan az Audiolab-tól mindig is elvárható volt, számos digitális forrás (több mint négy digitális bemenet) közvetlen csatlakoztatását teszi lehetővé. A vállalat több, mint 40 évre visszatekintő múltja, nem beszélve a közelmúltban többszörösen díjnyertes audio megoldásokról, a 9000A számára az analóg eszközök integrációját is biztosítja (három AUX-bemeneten, egy szimmetrikus XLR és egy dedikált phono bemeneten keresztül).

A modern hangélmény világa azonban nemcsak a vezetékes lejátszó eszközökre korlátozódik, így a 9000A a Bluetooth-on keresztüli vezeték nélküli kapcsolatot is támogatja és USB-kapcsolaton keresztüli digitális bemenetet is kínál.

Az Audiolab 9000A integrált erősítő az Audiolab vezető tervezőjének, Jan Ertnernek az alkotása, aki számtalan a kategóriájában vezető és díjnyertes audio elektronikai modell tervezőjeként szerzett hírnevet. Jan továbbfejlesztette és újragondolta azokat a fejlesztési alapelveket, amelyekre a 8300A és a rendkívül sikeres 6000A is épül. A 9000A ezzel az gyártó által kínált legmagasabb szintre került és az Audiolab integrált erősítők által kínált eddigi legkiemelkedőbb hangminőséget nyújtja.

Felső kategóriás DAC

A 9000A-ban a legújabb ESS 9038PRO csúcsminőségű 32 bites DAC chip dolgozik. A kritikusok által elismert és szabadalmaztatott HyperStream® II architektúra és a Time Domain Jitter Eliminator technológia használatával az ES9038PRO példátlan hangminőséget biztosít, amely a legigényesebb alkalmazások igényeit is kielégíti.

A sokéves tapasztalat és az Audiolab kínálatában megtalálható számtalan ESS Sabre DAC-kal szerelt modell a garancia rá, hogy az Audiolab képes a legtöbbet kihozni ebből a technikailag kiváló, de egyúttal kihívásokat jelentő DAC technológiából. Nagy figyelmet fordítottak rá, hogy olyan olyan rendszert fejlesszenek, amely lehetővé teszi, hogy az Audiolab elektronika és az ESS DAC technológia a legjobb audiofil teljesítményt nyújtsa!

Az erősítő négy S/PDIF digitális bemenete – két koaxiális és két optikai – kezeli a nagy felbontású PCM-adatokat 24 bit/192 kHz felbontásig. Számos digitális szűrő áll rendelkezésre, amelyek lehetővé teszik a hangzás optimalizálását.

A PCM hang 32 bit/768 kHz-ig támogatott, a DSD pedig 22,5 MHz-ig (DSD512). Minden jelentős nagyfelbontású és veszteségmentes hangformátum lejátszása lehetséges, beleértve a FLAC, ALAC, AIFF és WAV, valamint a tömörített formátumokat egyaránt.

A 9000A az MQA teljes dekódolását is biztosítja. Ez azt jelenti, hogy a teljes, három szakaszból álló dekódolási folyamatot belsőleg hajtják végre, szemben az MQA „renderer”-ként végzett  végső kibontással. Mindez a 9000A-t kiváló választássá teszi a Tidal „HiFi Plus” szolgáltatás előfizetői számára, ahol a Tidal Masters (MQA) tartalmak elérhetőek.

Az aptX HD Bluetooth-kapcsolat alapfelszereltség a 9000A-ban, ez kiváló és egyszerű vezeték nélküli streamelést tesz lehetővé okostelefonokról, táblagépekről, laptopokról stb. A Bluetooth-on párosított eszközök az erősítő DAC szekciójának és szűrőopcióinak minőségéből is profitálnak.

Végerősítő

A 9000A diszkrét AB osztályú végerősítő fokozata csatornánként 100 W-ot ad le 8 ohmon (160W-ot 4 Ohmon). Az Audiolab teljesítményének kulcsa a világszerte elismert CFB (Complementary Feedback/kiegészítő visszacsatolás) topológia, amely kiváló linearitást és termikus stabilitást biztosít, mivel az üresjárati áram független marad a kimeneti tranzisztorok hőmérsékletétől. Egyedi specifikációjú 320 VA-os toroid transzformátor, és összesen 60 000 uF tárolókapacitású szűrő kondenzátor támogatja az erősítő kontrollját, miközben kiváló dinamikatartományt is biztosít.

A következetes jeltisztaság megőrzése érdekében a vonalszintű bemeneti jelek egy precíziós analóg hangerő-fokozatba jutnak, ezzel az előerősítő szakasz a lehető legegyszerűbb marad. Mint Jan Ertner minden kapcsolása, ez az áramkör is egy elektronikai műalkotás. A kialakítás védi az érzékeny előerősítő szekciót a hang színezettségét okozó zajokkal, és interferenciákkal szemben – ez az Audiolab tervezési filozófiájának egyik legfontosabb alapköve.

Nagy értékű Phono fokozat

A 9000A megalkotásakor az Audiolab a beépített phono fokozaton is fejlesztett, az elérhető teljesítmény határokat feszegetve. A vadonatúj MM phono előerősítő egy JFET-alapú áramkört kapott és precíz RIAA-korrekciót nyújt a vinyl lemezek barátainak számára.

A fejhallgató fokozat is hasonlóképpen erős: egy nagy sávszélességű és magas maximális jelváltozási sebességű áram-visszacsatolású áramkörre épül. A z összes bemenetről érkező állandó jelintegritásnak köszönhetően a 9000A minden fejhallgatótípussal dinamikus, részletgazdag és magával ragadó hangzást nyújt.

Az Audiolab 9000A a rendszerbe illeszthetőség terén is ott folytatja, ahol az elődök abbahagyták – háromféle üzemmódot kínál: integrált erősítőként, előfokként vagy végfokként is használható így sokoldalúságának köszönhetően minden audio rendszerben lehet rá számítani.

Konfigurálhatóság

Az Audiolab 9000A a rendszerbe illeszthetőség terén is ott folytatja, ahol az elődök abbahagyták – háromféle üzemmódot kínál: integrált erősítőként, előfokként vagy végfokként is használható így sokoldalúságának köszönhetően minden audio rendszerben lehet rá számítani. Az elsődleges mód az „Integrált mód ” – ez egyesíti az elő- és végerősítő fokozatokat, ekkor a digitális és analóg források jelét az erősítő közvetíti a hangsugárzók felé.

A „Pre-Power Mode” leválasztja az elő- és végfokot. Ez lehetővé teszi, hogy a 9000A kizárólag teljesítményerősítőként dolgozzon – például házimozi rendszerben egy AV processzorhoz csatlakoztatva. Végül a „Pre Mode” letiltja a végerősítő fokozatot, és a 9000A-t egy önálló előerősítővé változtatja. Ez lehetővé teszi egy külső végfok hozzáadását, ami egy lehetséges tovább lépést biztosít.

Műszaki adatok:

DAC: 32 bit/192 kHz (ES9038Pro 32-bit DAC)

Erősítő típus: A/B osztály

Teljesítmény(Watt): 2x100W – 8 Ohm, 2x160W – 4 Ohm

Frekvencia átvitel (Hz): 20 – 20.000 Hz

Teljes harmonikus torzítás(THD) (%): 0,0004

Jel-zaj viszony S/N (dB): 117 dB

D/A konverter: 192kHz/32bit, PC USB: 44.1kHz-768kHz (PCM) / DSD64, DSD128, DSD256, DSD512

WiFi vevőegység: Nincs

Bluetooth vevőegység: Igen, 5.1, aptX/aptX HD/LDAC)

Digitális bemenet: 2xOptikai, 2xKoaxiális

USB bemenet: Igen USB-B

Toroid transzformátor: Igen, nagyméretű 320VA

Dedikált fejhallgató erősítő: Igen

Analóg bemenet:3xRCA, 1xXLR, 1xPhono

Power IN RCA bemenet: Igen

Pre-Out kimenet: Igen

Digitális kimenet: Nincs

Fejhallgató kimenet: Igen

Mélysugárzó kimenet: Igen(pre-out)

A/B hangsugárzó zóna: Nincs

Választható digitális filter: 6 (Fast Roll – Off, Slow Roll- Off, Minimum Phase)

Loudness funkció: Nincs

Mély/Magas hangszínszabályozás: Nincs

Ingyenes applikáció mobil eszközre: Nincs

Kijelző: Igen, 4.3″ (800 x 480mm) Large Size Full View IPS LCD

Decibel alapú hangerőszabályozás: Igen

Távvezérlő: Igen

Aranyozott csatlakozók: Igen

Hangsugárzók Bi-Wire erősítése: Nem

Lecsatolható tápkábel: Igen

Trigger kapcsoló: Igen

Stand-by fogyasztás(Watt): 0,5 W

Méretek (mm): 444 x 342 x 89

Tömeg (kg): 9,4 kg

További információk
Tömeg 9,4 kg
Méretek 34,2 × 44,4 × 8,9 cm

Érdekelhetnek még…

 • Audioquest Niagara 3000 Tápelosztó és Szűrő

  1 499 000 Ft
 • Silent Angel Bonn N8 Audio switch

  189 000 Ft
 • Silent Angel Rhein Z1 Streamer és hálózati audio szerver – Tárhely nélkül, Fekete

  749 000 Ft
 • Audioquest Blizzard Tápkábel

  274 000 Ft430 700 Ft