Schnerzinger Giga Guard

A ’60-as években Georg Frederik Schnerzinger már új energiaátviteli módszereken dolgozott, zenekedvelőként pedig a kiváló minőségű hang koncepcióján munkálkodott. Kutatásainak eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy a „fázis helyes jelátvitel” alapvető fontosságú az elektromos jelátvitel szempontjából, audiofil körökben ennek csak jóval később tulajdonítottak kiemelt jelentőséget.

Schnerzinger ezt a tanulmányát „Phasen-Wächter-Forschung” vagyis Fázis helyes kutatásnak nevezte el. Munkássága elismeréseként a 70-es években díszpolgárrá nevezték ki az USA-ban.

Schnerzinger már igen korán megfertőzte unokáját, Dirk Klock-ét – ma a SCHNERZINGER® Audio tulajdonosa és főmérnöke – a kifinomult, magas minőségű zene szeretetével. Dirk már 9 éves korában megkapta első nagyszerű hifi rendszerét nagyapjától. Schnerzinger közbenjárására Dirk olyan kiválóságok mellett tanulhatott és kísérletezhetett, mint Jason Bloom és Leo Spiegel, akik 1981-ben megalapították az Apogee Acoustics-ot, a kor talán legismertebb és leginnovatívabb hangszóró gyártóját, a világ első full-ribbon hangfal elkészítőit. Jason Bloom teljes betekintést engedett szakmai és műszaki titkaiba, lehetőséget biztosítva a tanulásra és kísérletezésre a legmagasabb minőségű audió rendszerek társaságában. Dirk azóta is hálásan és büszkén alkalmazza az itt tanultakat a SCHNERZINGER termékek kutatás fejlesztésének alapjaként. Ha valaki, akkor Ő ismeri a zene valódi hangját, hogy annak hogyan kell szólnia egy audió rendszeren.

Schnerzinger TS Line

Több mint 30 év szakmai tapasztalata során megismerte a világ legjobb és legdrágább audió eszközeit és annak fejlesztőit, így átfogó tapasztalatokat szerezhetett a komponensek és rendszerek erősségeivel és gyengeségeivel kapcsolatban.

Az ismert SCHNERZINGER technológiák az ATOMIC BONDING, a GIGA PULSE és a BIDIRECTIONAL, ezek biztosítják a SCHNERZINGER audió termékek kiemelkedő hatását és minőségét bármely audió rendszer esetében.