Barion Pixel

Schnerzinger Allocator hálózati elosztó

Silent Angel Munich MU hálózati audio lejátszó
Silent Angel Munich MU hálózati audio lejátszó 
2024.05.02.

Az ALLOCATOR sokkal több, mint egy átlagos elosztó: egy akár 10 eszköz számára tervezett komplex energiamegosztó rendszer, egy áramellátó állomás, amelyet a maximális vezetőképesség jegyében terveztek. Az integrált GIGA CANCELING aktívan védi az ALLOCATOR-t a környezetből érkező magas frekvenciás sugárzástól és ezzel teszi lehetővé a példátlan interferencia védelmet.

Az ALLOCATOR a korábbi Schnerzinger hálózati elosztók által képviselt minőséget egy még magasabb szintre emeli. Az ALLLOCATOR egy új fejlesztésű, ATOMIC BONDING technológiával kezelt összetett rendszer integrált GIGA CANCELING technológiával, 2m-es nagyáramú tápkábellel és belső kábelezéssel és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiával, 10 db exkluzív Schnerzinger aljzattal.

Az ALLOCATOR számos optimalizációs megoldás mellett tehát a Schnerzinger GIGA CANCELING, ATOMIC BONDING és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiáit egyaránt megkapta. Példa nélküli hangminőséget kínál és a legmagasabb elvárásokat is teljesíti.

Schnerzinger Allocator hálózati elosztó

A GIGA CANCELING védi az ALLOCATOR-t a magasfrekvenciás sugárzás ellen, egyedülálló tisztaságot és természetességet eredményez a teljes spektrumban szabad és akadálytalan tranziensek mellett és mivel nem használ kondenzátorokat ezért az azokra jellemző időzítési hibák nem jelentkeznek.

A tökéletes hangzás, a megdöbbentő térleképezés, hangszínpad és rétegzettség az ATOMIC BONDING technológiával készült nagy áramú tápkábelnek és belső kábelezésnek köszönhető, ami miatt a felbontás, a zeneiség, a makro- és mikrodinamika egyaránt korlátozás mentes.

A BIDIRECTIONAL BARRIER – kétirányú interferencia védelem – feladata pedig az interferenciákat okozó zavarzónák átvitelének és cseréjének meghiúsítása. Az integrált GIGA CANCELING és BIDIRECTIONAL BARRIER technológiák megvédik az eszközt a közvetlen környezetből érkező magas frekvenciás interferenciáktól és megakadályozzák, hogy azok kicserélődjenek, átadódjanak az audio berendezések között.

A rögzített tápkábel a hálózatból érkező interferenciákkal szembeni védelem első akadálya, de az alkalmazott megoldások miatt az ALLOCATOR védelmet nyújt a potenciálkülönbség ellen is, illetve mivel nincsenek szűrők, nincsenek dinamikai korlátok sem. A tömör, rezgéscsillapított ház és készüléklábak miatt hatékony és optimalizált az elcsatolás.

Az ALLOCATOR két változatban elérhető, ez két minőségi kategóriát jelent: az ALLOCATOR a standard változat, az ALLOCATOR MAX a csúcsmodell. Az ALLOCATOR MAX szerkezete összetettebb és a kábelezése intenzívebb ATOMIC BONDING kezelést kapott.

Schnerzinger Allocator hálózati elosztó

Az ALLOCATOR sokkal több, mint egy átlagos elosztó: egy akár 10 eszköz számára tervezett komplex energiamegosztó rendszer, egy áramellátó állomás, amelyet a maximális vezetőképesség jegyében terveztek. Mindez egyrészt annak köszönhető, hogy a SCHNERZINGER ATOMIC BONDING vezető anyagát használták, másrészt az eszközben nincsenek szűrők és kondenzátorok. Az ATOMIC BONDING technológiának köszönhetően a nagy áramú rögzített tápkábel és ugyanígy minden belső kábel teljesen akadálytalanul kezeli még a legnagyobb impulzusáramokat is. Ezen túl minden felületi kontakt pontot is alávetettek a formattálási eljárásnak, hogy ezzel is minimalizálják azok ellenállását.

Az ALLOCATOR különleges, nagyáramú tápkábele tehát első akadályként szolgál az áramhálózatból és a környezetből érkező interferenciákkal szemben, de az ALLOCATOR ennél sokkal tovább megy: a belső kábelezés a BIDIRECTIONAL BARRIER technológia miatt az összes telepített aljzat között is védelmet nyújt. Azzal pedig, ha az audio eszközök is SCHNERZINGER tápkábelekkel csatlakoznak az ALLOCATOR-ba, egy különösen védett rendszer jöhet létre, ami teljesen megakadályozza, hogy az áramhálózatból és a környezetből érkező zavarok behatoljanak az audio eszközökbe. Így tehát a magas frekvenciás interferencia kibocsátás és az összekapcsolt eszközök között az interferenciákat okozó zavarzónák átvitele és cseréje egyaránt meghiúsul.

Az ALLOCATOR által létrehozott szinergiahatások a SCHNERZINGER GRID PROTECTOR-ral és a MULTI GUARD-okkal kombinálva lenyűgözőek. Az ALLOCATOR, a GRID PROTECTOR és a MULTI GUARD-ok által használt fő technológiák, valamint a hozzáadott Schnerzinger tápkábelek egy nagyon magas szintű zeneiséget közvetíteni képes áramhálózati elosztó rendszert eredményeznek. Ennek eredménye pedig a teljesen interferencia és korlátozás mentes áramszállítás, ami a hangzásban is megnyilvánul: a zenereprodukció korlátai megszűnnek.

A SCHNERZINGER ALLOCATOR-t Münchenben a high end kiállításon mi is szem és fülügyre vesszük, a demo példány pedig a kiállítás után előzetes egyeztetést követően otthoni rendszerben is meghallgatható.