Barion Pixel

Ott leszünk a budapesti HIFI Show-n

Egyedülálló zavarszűrő technológia - Schnerzinger Giga Canceling
Egyedülálló zavarszűrő technológia – Schnerzinger Giga Canceling
2023.08.31.
Naim elektronikák és Focal hangsugárzó a memutatóteremben
Naim elektronikák és Focal hangsugárzó a bemutatóteremben
2023.10.02.

AudioMe Consult név alatt először állítunk ki a Budapesti HIFI Show-n októberben. Nagy izgalommal készülünk a kiállításra, ahol szokás szerint több helyszínen is jelen lesznek az általunk forgalmazott márkák. A főhadiszállás a 105-ös szoba, de egy új magyar kiállító High-End rendszerében (Admira Vox) szintén meghallgathatóak lesznek az AudioMe márkáinak legmagasabb kategóriájú eszközei.

Az AudioMe csapata rendszeres látogatója a Müncheni, Varsói, a Bécsi vagy épp a Pozsonyi kiállításoknak, ám AudioMe Consult név alatt először állítunk ki a Budapesti HIFI Show-n októberben. Nagy izgalommal készülünk a kiállításra, ahol szokás szerint több helyszínen is jelen lesznek az általunk forgalmazott márkák. A főhadiszállás a 105-ös szoba, ahol bemutatjuk az AudioQuest és Schnerzinger kábeleket, szűrőket és kiegészítőket, a Silent Angel streamer és digitális audio eszközöket, a Creaktiv állványokat és még sok izgalmas újdonságot.

Mire számíthatsz a 105-ös szobában?

Elöször is hallgasd meg a kiváló AMC rendszert és európában elsőként a GoldenEar T66 hangfalakat!
Nézd meg összes AQ HiFi és phono kiegészítőt, a Niagara és az új PowerQuest tápszűrőket, a Crekatív Trend és Little Reference állványokon pedig megtalálod a teljes Silent Angel termékfelhozatalt és a Schnerzinger tápszűrőit és protectorait egyaránt.

Iratkozz fel a HIFI Show ideje alatt a helyszínen vagy otthon az AudioMe hírlevelére és nyerj egy Európában frissen bemutatott AudioQuest PowerQuest 303 hálózati tápszűrőt!

A Hifibogár jóvoltából pedig AudioQuest DragonFly Black DAC-ot nyerhetsz!

Minden órában szakértőink élő bemutatót tartanak:
AudioQuest összekötő demo, Black Beauty és Pegasus kábelekkel
Silent Angel N8 és N8 Pro audio switch bemutató
AudioQuest hálózati tápkábelek

Október 15-én, 11:30-kor pedig Huszti Zsolt, a Heed Audio alapítója tart nálunk egy exkluzív előadást!

Phono és fejhallgató sarok:
Teszteld az akciós Rekkord lemezjátszóinkat a frissen, a Grund Records gondozásában megjelent Hobo Blues Band “Kopaszkutya” és Omega “Égi jel” hanglemezeken.
A minőségi zenehallgatást Project Phono Box, Naim Uniti Atom HE és Focal Stellia fejhallgató biztosítja majd.

A helyszínen természetesen lehetőséged lesz AudioQuest termékek és kiégészítők vásárlására is.

Válaszolj meg pár HiFi témát érintő kérdést és légy részese a Hifibogár podcast következő epizódjának! 

Egyéb helyszíneken is találkozhatsz az általunk forgalmazott termékekkel:

Az ADMIRAVOX teremben szakértő kollégáink naponta többször tartanak részletes bemutatót, melyben a HiFi rendszer digitális forrás készülékeit (Silent Angel Rhein Z1 Plus, Bonn Nx switch, Genesis GX clock, Forester F2 lineáris táp, Bricasti M12 DAC/előfok), kábelezését (Audioquest Dragon, Schnerzinger Resolution Line kábelek) és rezgéscsillapítását mutatjuk be. 

A L’auditeur termeiben és bemutató rendszereiben is találkozhattok a Silent Angel High-End Bonn NX audio switch és Genesis GX clock rendszerével, valamint Schnerzinger és AudioQuest kábelezéssel és tápszűréssel.

Gyere és hallgassd meg, mit jelent a „Tökéletes hangot szállítunk!” szlogenünk!

Az AudioMe szobában ROON alól fogunk zenélni. A 105-ös szobában a Silent Angel Munich hálózati lejátszója lesz a digitális forrás, a Roon szerver pedig a Rhein Z1. A Bonn N8 Pro audio switch felel majd a kiváló hálózati jelminőségért mindhárom eszközt a Forester F2 lineáris tápegység fogja táplálni Bastei DC kábelekkel. Carbon, Vodka és Diamond LAN kábelek kötik majd össze az eszközöket.

Ott leszünk a budapesti HIFI Show-n

A Munich-et futóműként és lejátszóként is fogjuk használni, mindkét esetben egy Heed Audio Lagrange integrált erősítő lesz a párja, amely egy Golden Ear T66-os félaktív álló hangfalat fog hajtani, amiben oldalanként egy 500W teljesítményű erősítő dolgozik. Amikor a Heed Lagrange beépített D/A konverterét használjuk majd, akkor látogatóink az AudioQuest Coffe és Diamond USB kábelei révén fedezhetik fel a nullákon és egyeseken túli világot, az analóg összeköttetést pedig az új Zero technológiás Black Beauty és Pegasus interkonnektekre bízzuk. A Silent Angel Munich mellett forrás oldalon az Eversolo DMP-A6 streamer is meghallgatható lesz. A Golden Ear T66-ot bikábelezve fogjuk használni a William Tell Zero/Robin Hood Bass kábelekkel, a tápszűrést pedig a hamarosan kapható új PowerQuest sorozat legnagyobb modelljére, a 707-re bízzuk. A tápkábelezésben a Blizzard sorozaté lesz a főszerep: a Golden Ear T66 aktív erősítőit, a Forester F2-t és a Heed Lagrange-ot is vele fogjuk bekötni.

Ott leszünk a budapesti HIFI Show-n

A rezgéscsillapítás a digitális komponensek esetében is kiemelten fontos, ezen a fronton a 105-ös szobában a Creaktiv Little Reference Double állványra szavaztunk: nemcsak szép, letisztult és robusztus, hanem semleges megszólalást biztosít az összes ráhelyezett komponens számára.

A fentieken túl a 105-ös szobában a teljes Rekkord automata lemezjátszó sorozat és Silent Angel teljes streamer, switch termékpalettája is látható lesz.

Ott leszünk a budapesti HIFI Show-n

A Silent Angel, AudioQuest és Schnerzinger High-End kategóriás termékei több kiállítói szobában is megtalálhatóak lesznek! A L’auditeur-nél az MSB Reference DAC és a Pink Faun Ultra streamer előtt egyaránt a Silent Angel legújabb Bonn Nx switch és Genesis GX clock kettőse lesz bekötve, Forester F2 lineáris tápegységről hajtva! Egy új magyar kiállító High-End rendszerében az idei kiállításon debütáló Admira Vox high end hangfalakon szintén meghallgathatóak lesznek az AudioMe márkáinak legmagasabb kategóriájú eszközei. Itt is ROON alatt fog szólni a zene, a Rhein Z1 Plus szerverről, amit a Silent Angel legújabb Bonn Nx switch és Genesis GX clock kettőse szolgál majd ki, Forester F2 lineáris tápegységről hajtva. A Forester F2 Audioquest Dragon Source tápkábelt fog kapni, a Rhein Z1 Plus pedig Schnerzinger Resolution Line USB kábellel csatlakozik majd a Bricasti M1 DAC/előfokhoz.

Ott leszünk a budapesti HIFI Show-n

Az erősítés a Bricasti M28-as nagy monoblokkjainak dolga lesz, a szimmetrikus összekötő és a tápkábelek itt egyaránt AudioQuest Dragon-ok lesznek. A Sárkány Útján csak úgy lehet végigmenni, ha a trikábelezhető hangfalak is Dragonokat kapnak: Dragon Zero Bass biwire combo és mégegy Dragon Bass zárja a sort. Az alapokat természetesen egy Niagara 7000 tápszűrőre bízzuk, ami ugyancsak egy Dragon HC tápkábellel csatlakozik a hálózathoz.

A Creaktiv Midi Reference állványok tökéletes rezgéscsillapított bázisként fognak szolgálni minden eszköz számára.

Mindként szobánkban izgalmas, érdekes összeállításokkal készülünk tehát, szeretettel várunk minden látogatót!