Barion Pixel

Megérkezett a Schnerzinger Resolution Line

Mitől jó egy lemezjátszó? Miért válaszd a REKKORD-ot?
2022.05.02.
A High End Show-n jártunk
2022.06.21.

Schnerzinger ResolutionLine összekötő kábel

A Schnerzinger bejelentette legújabb Resolution Line kábeleket és a hozzá fejlesztett Signal Protector zavarszűrőt. A négytagú sorozat megjelenésével a Schnerzinger kábelek már három kategóriában – Essential Line, TS Line és Resolution line – elérhetőek. A Resolution Line szériában analóg RCA és XLR összekötő, hangfal és tápkábelek, illetve digitális koax, AES/EBU, USB és LAN kábelek találhatók.

Schnerzinger ResolutionLine
Schnerzinger Resolution Line kábelek

A Resolution Line sorozatba a Schnerzinger eddigi legjobb kábelei tartoznak, amelyeket korlátlan felbontás és jelsebesség jellemez. A Schnerzinger Resolution Line széria kábeleivel a gyártó szerint a legmagasabb szintet képviselő csúcskategóriás highend készülékek tulajdonosai a mindeddig rejtett teljesítménytartalékokat is kihozhatják berendezéseikből: a Resolution Line feltárja az audio berendezésekben rejlő valódi lehetőségeket. Az új Resolution Line megalkotásával a Schnerzinger célja a precizitás és a felbontás lehető legmagasabb szintre emelése volt, de anélkül, hogy emiatt a zenereprodukció túlzottan analitikussá válna. A Schnerzinger Atomic Bonding és Bidirectional Barrier technológiái az új kábelcsalád mind a négy tagjában megjelennek és az optimális műkődés érdekében opcionálisan mindegyikük egyaránt fejleszthető Kábel Protectorral és az új Signal Protectorral.

A már jól ismert Kábel Protector egy opcionális zavarszűrő a TS és Resolution Line kábelek felhasználói számára, amely tovább növeli a Bidirectional Barrier technológia hatékonyságát és a kábel 3.5mm-es CC1 aljzatába kell csatlakoztatni. Feladata a kábel külső interferenciák káros hatásaival szembeni védelme, amelynek révén a kábelek által elérhető minőség még magasabb.

Schnerzinger Kábel Protector

Az új Signal Protector-t kifejezetten a most debütáló Resolution Line sorozathoz fejlesztették és csak ennek a szériának az összekötő, hangfal és tápkábeleivel használható, a 2.5mm-es DIA aljzatba csatlakoztatva. Feladata a kábelt érintő belső interferenciákkal szembeni védelem. A Signal Protector jeltorzulással szemben kifejtett védelme miatt a nem tisztán Schnerzinger kábelezéssel kialakított rendszereket érintő szinergia problémák hatása kevésbé jelentkezik, miközben a Bidirectional Barrier technológia hatása még tovább fokozódik.

A Schnerzinger Resolution Line széria USB és LAN kábelei már megérkeztek az AudioMe Consult-hoz, amelyek az Essential és TS Line további kábeleivel és protectoraival együtt saját rendszerben is kipróbálhatóak egy otthoni demonstráció keretében.

Még több Schnerzinger termék a webshopban!