Barion Pixel

AudioMe Szakmai műhely 3.0 – Juhász Csabával a Home Movie tulajdonosával a Linn, az Usher és az SVS társaságában

SIlent Angel Bremen B2
Bemutatkozik a Bremen család legújabb tagja, a B2 hálózati audio lejátszó
2023.02.15.
KEF Meta (és egyéb) technológiák
KEF Meta (és egyéb) technológiák
2023.03.23.

Az AudioMe bemutatóteremben a soron következő Szakmai Műhely vendége Juhász Csaba, a Home Movie tulajdonosa lesz: audióról beszélgetünk, és lesz zene is, élvezetből hallgatunk Linn és Usher rendszert, SVS szubokkal megtámogatva, természetesen megfelelő kábelezéssel!

AudioMe Szakmai műhely 3.0 - Linn és Usher

A pénteki AudioMe Szakmai Műhelyen meghallgatható Linn Majik DSM és Select DSM elektronikák már megérkeztek hozzánk, méghozzá egy Majik 140 álló hangfal és egy Usher SD-500 monitorsugárzó társaságában – utóbbit egy SVS SB 3000 Micro aktív mélyláda is támogatja majd.

A február 24-ei AMC Szakmai Műhelyre limitált a helyek száma, így érdemes sietni, jelentkezni pedig az info@audiome.hu e-mail címen lehet!

A Linn nem tétlenkedett, rengeteget fejlesztettek a már egyébként is magas színvonalat képviselő elődökön és az új Majik és Select DSM egyaránt nagyon meggyőző. A Majik DSM egy klasszikus értelemben vett all-in-one megoldás, de abszolút modern csomagban és saját kategóriájában könnyen lehet a végállomás bárki számára, aki nem gondolkodik további fejlesztésekben. Aki viszont igen, annak a Select DSM rendszer a Linn moduláris bővíthetőségének és konfigurálhatóságának minden előnyével áll rendelkezésre: bi, tri, és quad erősítés/kábelezés is lehetséges, akár a jelenlegi legmagasabb szintű Organik Digitális modullal, sőt Linn hangsugárzók használata esetén azok később akár aktívvá is tehetők. Egy remek MM phono is a csomag része, a Space Optimisation szobakorrekciós rendszer pedig megszünteti a szobaakusztika káros hatásait: segít abban, hogy még a nem feltétlenül ideális pozícióban lévő hangfalakból is tökéletesen szóljon a zene. Minden fontos streaming platform és a Roon is elérhető – de ami a legfontosabb, a Majik és a Select DSM is fantasztikusan szól!

AudioMe Szakmai műhely 3.0 - Linn és Usher
AudioMe Szakmai műhely 3.0 – Juhász Csabával a Home Movie tulajdonosával a Linn, az Usher és az SVS társaságában

Pénteken erről ti is meggyőződhettek: a Majik DSM-et az Usher SD-500-as monitorsugárzóval, a Select DSM-et pedig a Majik 140 állóhangfallal hallgathatjátok meg, tudásuknak megfelelő AudioQuest és Schnerzinger kábelezéssel, Creaktiv és Soundcare rezgéscsillapítással, a forrásoldal tisztaságáról pedig Silent Angel Bonn switch, Rhein Z1 Roon szerver és Forester F2 lineáris tápegység gondoskodik.

Gyertek!