Barion Pixel

A Silent Angel hálózati audio lejátszói: Bremen, Munich, Rhein

KEF hangsugárzók
KEF hangsugárzók az AudioMe bemutatótermében
2022.12.09.
Audiolab Omnia
Audiolab az AudioMe kínálatában
2022.12.09.

A Silent Angel hálózati zenelejátszók három minőségi kategóriában érhetőek el. A belépő kategóriát a Bremen sorozat képviseli, a következő szintet a Munich sorozat jelenti és a Silent Angel legkomolyabb hálózati lejátszója a Rhein Z1.

A Silent Angel hálózati zenelejátszók három minőségi kategóriában elérhetőek. A belépő kategóriát a Bremen sorozat képviseli, amely a streameléssel ismerkedő, de jó hangminőségű és stabil applikációval (VitOS Lite) vezérelhető eszközt keresők számára jelentheti az első lépést. A Wi-Fi-n és LAN kapcsolaton keresztül egyaránt működő Bremen kiválóan párosítható olyan nem hálózatképes integrált erősítőkkel, mint például az Audiolab 6000A, amely így a kategória egyik legversenyképesebb kombójává válik – tökéletes rendszert alkotva például a KEF LS 50 Meta monitor sugárzóval.
A következő lépést a Munich sorozat jelenti, itt már csak LAN kapcsolat áll rendelkezésre és a VitOS Orbiter applikációval történik a vezérlés. A magasabb kategória nyújtotta még jobb hangminőségen túl a széria mindegyik tagja Roon Ready és akár Roon végpontként, akár Roon bridge-ként egyaránt használható. Az AudioMe demo szettjeinek egyik legkedveltebb kombinációja az Audiolab 8300A és a Silent Angel Munich M1 párosa, amely hibátlan szettet alkot a KEF R3 állványos hangsugárzóval.

Silent Audio termékek
Silent Audio termékek

A Silent Angel legjobb minőségű hálózati lejátszója a Rhein Z1, amely azon túl, hogy Roon renderer-ként is tökéletesen használható, a Roon Core feladatokat is képes magas szinten ellátni. Ha a vele közös rendszerben működő eszköz (erősítő/DAC) nem Roon képes, akkor szükség van egy Roon bridge-re is, erre a célra pedig a Munich M1T hálózati audio futómű kínál megoldást. A Rhein Z1 által képviselt kategória a lehető legjobb minőség iránt elkötelezett zenehallgatók számára ajánlott, az AudioMe teszt rendszerében a NAD Naster M10 V2, Hegel H190, Musical Fidelity M6Si erősítőkkel és KEF R7 és a Fyne Audio F502SP hangsugárzókkal szerepel rendszeresen.
A Bremen és Munich sorozat lejátszói a Silent Angel Forester F1, a Rhein Z1 pedig a Forester F2 lineáris tápegység hozzáadásával fejleszthető tovább. Az AudioMe bemutatótermében bármely fenti összeállítás meghallgatható, kipróbálható.