AudioQuest – Már 40 éve az Önök szolgálatában

Az AudioQuest márkát Bill Low alapította 1980-ban, Californiában, így már 40 éve fejleszt audió kábeleket analóg, valamint digitális jelátvitelre. A legfontosabb termékek az összekötő-, hangfal- és tápkábelek, Niagara hálózati tápszűrők, zajszűrő megoldások és DragonFly USB DAC-ok. Több mint 10 éve van a cégnek európai gyártó, raktár és logisztikai központja Hollandiában, ahonnan az EMEA piacokat látja el

A kezdetektől sikeres vállalat mára számos szabadalommal büszkélkedhet, a kábelpiac meghatározó szereplőjévé vált, termékei több, mint 60 ország több ezer hifi kereskedésében elérhetőek és az egész világon elismertséget vívott ki magának a tesztelők és a zenehallgatók között egyaránt. Az AudioQuest arra fókuszál, hogy az általa gyártott minden termékkategóriában kiváló értéket és minőséget nyújtson, termékpalettáján pedig minden elképzelhető kábel megtalálható, legyen szó analóg vagy digitális összeköttetésről, hangsugárzó vagy tápkábelekről a belépő kategóriától egészen a csúcskategóriáig. Ezen túlmenően a Niagara tápszűrő családdal, a Dragonfly DAC/fejhallgató erősítőkkel és számos hasznos kiegészítővel és adapterekkel válik a paletta teljessé.

Az AudioQuest termékpalettáján a kábelek mellett külön helyet foglalnak el a számos díjat nyert DragonFly D/A konverter/fejhallgató erősítők, illetve a PowerQuest és Niagara tápszűrők, amelyek ugyancsak több magazin elismerését kivívták. A kisebb rendszerek tulajdonosai számára a PowerQuest család kínál verhetetlen ár-érték arányú megoldást, míg a lehető legjobbra vágyók a Niagara széria egyik tagjában találhatják meg álmaik tápszűrőjét.

Az AudioQuest által megálmodott, mindig a tökéletesre törekvő kábelezés és tápszűrés, amely lehetővé teszi, hogy az audio rendszerek optimális hangminőségben szólalhassanak meg, Magyarországon is elérhető partnereinknél, az AudioQuest Pontokon.